عضویت

آموزش زبان فارسی ویژه ی غیرفارسی زبان ها: دوره های آموزش مجازی و مقاله های آموزشی زبان فارسی ویژه ی غیرفارسی زبان ها

زبان فارسی یکی از شاخه های زبان های هند و اروپایی به شمار می رود. زبان فارسی٬ زبان رسمی در کشورهای ایران٬ تاجیکستان و یکی از دو زبان رسمی کشور افغانستان در کنار زبان پشتو و همچنین زبان غالب مردم کشور ازبکستان مخصوصا در دو شهر سمرقند و بخارا به شمار می آید و شمار گویندگان این زبان نزدیک به ۱۲۰ میلیون نفر برآورد شده است. از نکات جالب توجه زبان فارسی می توان به این مورد نیز اشاره نمود که تا پیش از استعمار انگلیس زبان رسمی کشور هند زبان فارسی بود و یا حتی سرود ملی کشور پاکستان که زمانی جزیی از کشور هند به شمار می آمد تماما به زبان فارسی است به غیر از یک کلمه.
زبان فارسی٬ در نشست تخصصی زبان شناسان اروپایی در برلین آلمان به دلیل دارا بودن ویژگی باستانی بودن٬ برخورداری از ادبیات بسیار غنی و سرشار و به دلیل تغییرات بسیار اندک در طول آخرین هزاره ی عمر سپری شده ی خود به عنوان  یکی از چهار زبان کلاسیک جهان شناخته شد و از نظر شمار و تنوع در ضرب المثل جز سه زبان اول دنیا به شمار می آید.
اکنون با توجه به اهمیت موارد ذکر شده برای یادگیری زبان فارسی ویژه ی علاقمندان به این زبان که زبان اصلی شان زبانی غیر از زبان فارسی ست بنیاد آموزش مجازی ایرانیان مفتخر است این دوره را به زبان انگلیسی حضور این دسته از علاقه مندان ارایه نماید.
نکته :این محتوا دارای ۹۱۰ دقیقه فایل صوتی به زبان انگلیسی دارد.

آموزش مجازی زبان فارسی ویژه ی غیرفارسی زبان ها : امکان ثبت نام در دوره مجازی​

ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی زبان فارسی ویژه ی غیرفارسی زبان ها و اخذ مدرک معتبر زبان فارسی ویژه ی غیرفارسی زبان ها را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.

5/5
زبان فارسی ویژه ی غیرفارسی زبان ها

زبان فارسی یا پارسی زبان تکلم عده‌ای از ایرانیان و عده ای از ساکنان آسیای مرکزی است.

فراگیری زبان دوم علاوه بر تسهیل ایجاد توانایی ارتباط با گروه‌های بزرگ‌تر در محیط کار نیز می‌تواند اثربخش باشد.

دوره آموزش مجازی زبان فارسی ویژه ی غیرفارسی زبان ها برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید.

بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک زبان فارسی ویژه ی غیرفارسی زبان ها را اخذ نمایید.

تاریخچه یا پیشینه زبان فارسی:

زبان فارسی را پارسی نیز می گویند. در کشور افغانستان زبان فارسی به طور رسمی دری و در کشور تاجیکستان تاجیکی نامیده می شود. واژه فارسی معرب واژه پارسی است. زبان فارسی را در جهان با عنوان پرشن Persian شناخته می شود. زبان فارسی از حدود سال ۱۰۰۰ میلادی تا ۱۸۰۰ زبان بخش بزرگی از غرب و جنوب آسیا بوده است. زبان فارسی از شاخه هند و اروپایی زیر شاخه هند و ایرانی و دسته زبان های ایرانی است. پیشینه ی زبان فارسی به ایران باستان باز میگردد. روند تاریخی زبان فارسی به سه دوره باستان، میانی و نو تقسیم بندی می کنند. زبان فارسی تنها زبان ایرانی است که هر سه دوره تاریخی آن ثبت شده و از آن ها متونی به جا مانده است. این زبان از گویش های قوم پارس آغاز شد و با به روی کار آمدن خاندان هخامنشی بر سرزمین های گسترده ای در فلات ایران و پیرامون آن گسترده شد. زبان فارسی با برخورداری از دستگاه آوایی متقارن و موزون دارای مزایای یک ساختمان ساده و کارآمد است که بی نظمی و پیچیدگی های زبان را که از دوران پیشین بر جای می ماند به سود کاربرد عملی آن کنار گذاشته است.

چه کسانی به فراگیری زبان فارسی می پردازند؟

همانطور که در بالا بحث شد به دلیل قدمت و گستردگی زبان فارسی مخصوصا در بحث ادبیات کلاسیک، شعر، تاریخ و دیگر جنبه های آن یادگیری زبان فارسی برای بسیاری از افراد مورد توجه بوده. در کنار این موضوعات پیشرفته بودن کشورهای فارسی زبان در بحث کار و همچنین تحصیل مخصوصا در ایران و درخواست افراد غیر فارسی زبان برای حضور در ایران برای تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی در بسیاری از رشته های دانشگاهی یادگیری زبان فارسی را برای آن ها ضروری و آن ها را مستلزم یادگیری این زبان کرده است.

به این ترتیب، تأکید می‌کنیم که بنیاد آموزش مجازی ایرانیان برای کلاس یا حتّی کشور خاصی طرّاحی نشده و استادان محترم بهتر است، با استفاده از بخش‌های مختلف و امکانات این مجموعه، آموزش مورد نیاز و مناسب هرکلاس را برنامه‌ریزی نمایند.

زبان واسطه: مطالعات انجام‌گرفته مؤید این نظر است که هرچه دانشجویان با شرایط بهینهٔ آموزش و محیط فارسی‌زبان فاصلهٔ بیشتری داشته باشند استفاده از زبان واسطه به آنان بیشتر کمک خواهد کرد. بنابراین، یادگیری در داخل کشور ایران یا محیط‌های زبانی مشابه، و به‌طور کلّی آموزش در کلاس‌های فعّال و پیشرفته، به زبان واسطه نیاز نخواهد داشت و عدم اتّکا به آن حتّی موجب سرعت در یادگیری خواهد شد.

گونهٔ زبانی: زبان فارسی، مانند هرزبان دیگر، در سطوح اجتماعی متفاوتی به‌کار می‌رود که هرکدام گونهٔ زبانی ویژه‌ای محسوب می‌شوند. در مجموعهٔ زبان فارسی، گونه‌های زبانی معیار که در عموم مراکز آموزشی و فرهنگی و رسانه‌های همگانی ایران کاربرد دارند و در همه‌جای کشور و خارج از کشور قابل فهمند مبنای آموزش قرار گرفته‌اند.

تفاوت گفتار و نوشتار: فارسی در زمرهٔ زبان‌هایی است که بین دو گونهٔ نوشتاری و گفتاری آن فاصلهٔ زیادی وجود دارد و همین امر یکی از مشکلات اصلی آموزش و تکلّم آن را تشکیل می‌دهد. مجموعهٔ حاضر براساس گونهٔ نوشتاری طرّاحی شده، اما تفاوت‌های این گونه با گونهٔ گفتاری را از ابتدا به‌صورت نظام‌مند توضیح داده و با مثال‌ها و تمرین‌های کافی آموزش داده‌ایم.

دستور زبان: یادگیری زبان در سنین بزرگسالی و دور از محیط فارسی زبان به دستور زبان نیاز دارد و هیچ‌کس ضرورت دستور زبان در چنین شرایطی را رد نکرده است.

در این مجموعه به مباحث دستور زبان توجّه کافی مبذول گردیده است. در بخش‌‌های دستور، اصطلاحات رایج در زبان فارسی و معادل‌های آن‌ها در زبان واسطه مورد استفاده قرار گرفته‌اند که بعضاً ممکن است نامأنوس و دور از ذهن تصور شوند. بنابراین توصیه می‌کنیم که دانشجویان گرامی بیشتر به توضیحات، مثال‌ها و کاربرد آن‌ها توجه نمایند.

واژگان: نقش واژگان در یادگیری زبان و توانایی بیان مفاهیم بسیار تعیین‌کننده است و از این‌رو توصیه می‌شود که دانشجویان محترم دامنهٔ لغات خود را هرچه بیشتر وسعت بخشند. هردرس این مجموعه شامل تعداد محدودی واژه است اما واژه‌نامهٔ پایان کتاب نیز تاحدی رفع نیاز خواهد کرد.

محتوای کاربردی: محتوای مجموعه و دسته‌بندی موضوعی آن به گونه‌ای پیش‌بینی گردیده که زبان آموخته شده در زندگی اجتماعی و تحصیلی دانشجویان کاربرد داشته باشد.

[wp-rss-aggregator sources=”109683″]

دیدگاه کاربران
  • هيام عبود 14 جولای 2020

    با عرض سلام من هیام عبود از کشور عراق هستم که مایل باخذ مدرک بین المللی از آموزشگاه ایرانیان هستم و نیاز به اطلاعات بیشتری در مورد ثبت نام در این آموزشگاه را دارم . لطفا بگوید آیا شماره واتساب دارید تا در تماس باشما باشم

    • آواتار
      مدیر کل سایت 21 جولای 2020

      با سلام – بله شما از هر کشوری که باشید میتوانید در دوره های آموزشی ما شرکت و گواهینامه معتبر دریافت کنید – کلیه شماره های تماس مشاورین ما دارای واتس آپ هستند – همچنین میتوانید از چت آنلاین بهره بگیرید.
      ۰۰۹۸۹۳۳۰۰۸۸۲۸۴
      ۰۰۹۸۹۳۳۰۰۲۲۲۸۴
      ۰۰۹۸۹۳۳۰۰۳۳۲۸۴
      ۰۰۹۸۹۱۳۰۰۰۱۶۸۸

  • مینو احمدی 3 مارس 2022

    سلام من ایرانی هستم ولی مشتاقم تا مدرک زبان فارسی دری و اردو را بگیرم از کجا باید اقدام کنم؟

    • آواتار
      Webmaster 5 مارس 2022

      سلام وقت بخیر لطفا یا شماره تماس خود را بدهید یا با کارشناسان ما تماس بگیرید مشاوره و راهنمایی می شوید

  • علی نصرت 1 سپتامبر 2023

    سلام
    من فارسی زبان هستم و نیاز به مدرک معتبر زبان فارسی دارم .آیا میتوانم مستقیم امتحان بدهم ؟؟؟

    • آواتار
      Webmaster 3 سپتامبر 2023

      سلام بله میتوانید لطفا با ما تماس بگیرید یا شماره تماس خود را اعلام نمایید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *