عضویت

آموزش مهندس فروش: دوره های آموزش مجازی و مقاله های آموزشی مهندس فروش

مهندس فروش کسی است که علاوه بر دارا بودن اطلاعات فنی فراوان در مورد آن محصول، فروشنده و بازاریاب حرفه‌ای نیز بوده و توانائی تجزیه و تحلیل عملیات مربوطه به‌صورت دقیق و با عدد و رقم را داشته باشد و با حرکت‌های صحیح متناسب با شرایط و اقتضای موقعیت و در نظر داشتن آرمان شرکت، در کسب رضایت بلندمدت مشتریان اقدام کند.
ـ مهندس فروش در درجهٔ اول باید واجد شرایط برون‌گرائی و شم بازاریابی و فروش باشد. اگر شخصی ذاتاً فاقد این ویژگی‌ها باشد نباید روی وی سرمایه‌گذاری شود. چه بسا این فرد مناسب بسیاری از شغل‌های دیگر که ماهیت و ذات آنها نیاز به انسان‌های درون‌گراست، بوده و در آن جایگاه موفق باشد. پس اولین شرط برای پرورش مهندس فروش، دارا بودن شم و ذات این حرفه است. خوشبختانه امروزه با بهره‌گیری از علوم روانشناسی و بازاریابی متخصصان مربوطه این افراد را مورد شناسائی قرار می‌دهند.
ـ ویژگی دیگر مهندس فروش پس از شم، دارا بودن مهارت فنی لازم برای شناخت محصولاتی است که می‌خواهد مهندسی فروش آنها را به‌عهده بگیرند. بهتر است که فرد دارای تحصیلات آکادمیک در آن رشتهٔ خاص باشد، برای مثال مهندس فروش دارو بهتر است، دکتر داروساز، پزشک و یا مهندس شیمی باشد. مهندس فروش اتومبیل دارای تحصیلات فنی مرتبط با اتومبیل باشد و…
ـ البته چه بسا انسان‌های باهوش و مجربی که در اثر تجربه و ممارست بدون داشتن تحصیلات دانشگاهی محصولاتی را به‌خوبی بشناسند، پس به‌صورت عمومی اینها هم قابلیت فنی دارند، ولی در دنیای علمی که ارتقای سطح دانش فروشندگان و مهندسان فروش ضرورتی انکارناپذیر است، بهتر است تحصیلات آکادمیک مدنظر باشد.
ـ ویژگی دیگر مهندس فروش تسلط به علم بازاریابی و فروش، و طی دوره‌های آموزشی مرتبط است که این موضوع می‌بایست به‌صورت پیوسته صورت گیرد. در دنیای جدید هر روز لازم است که افراد خودشان را با مهارت‌ها و فنون مرتبط در حرفه آشنا سازند و آنها را به‌کار گیرند.
ـ چون مهندسان فروش با عدد و رقم و شکل و نمودار سر و کار دارند تا داده‌های خام را به‌صورت اطلاعات پردازش شده تبدیل کنند که بر مبنای آن تصمیم‌گیری بهتری انجام گیرد پس مسلط بودن به آمار و کامپیوتور نیز برای آنان ضروری است.

آموزش مجازی مهندس فروش : امکان ثبت نام در دوره مجازی​

ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی مهندس فروش و اخذ مدرک معتبر مهندس فروش را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.

5/5
مهندس فروش

Sales Engineer کسی است که محصولات پیچیده علمی و فنی را به کسب‌وکارها می‌فروشد. 

زمینه فعالیت شامل محصولات و خدماتی می‌شود که جنبه یا جهت‌گیری فنی و تکنیکی داشته باشند مانند محصولات صنعتی، ماشین‌کاری شده، مکانیکی، شیمیایی، الکتریکی و … .

دوره آموزش مجازی مهندس فروش برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید.

بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک مهندس فروش را اخذ نمایید.

مهندس فروش کیست؟

Sales Engineer کسی است که محصولات پیچیده علمی و فنی را به کسب‌وکارها می‌فروشد. درنتیجه باید دانش عمیقی در مورد بخش‌های متفاوت محصول و نحوه عملکرد آن‌ها داشته باشد و فرآیند علمی که منجر به کارکرد محصول می‌شود را درک کند. از آنجایی که معمولاً درآمد و امنیت شغلی مهندس فروش مستقیماً به موفقیت فروش و پشتیبانی محصول بستگی دارد، استرس زیادی تجربه می‌کند. مهندس فروش ممکن است ساعت‌های طولانی و غیرمتعارف کار کند تا اهداف فروش و نیازهای مشتری را تأمین کند.

مهندس فروش با عنوان‌هایی همچون کارشناس محصول، مشاور فنی، پشتیبان فنی و… نیز شناخته می‌شود.

کار یک مهندس فروش دقیقا چیه؟

یه مهندس فروش برای اطمینان از نیازهای مشتری و شرکت خودش با فروشندگان بخش‌های دیگه و همچنین سایر کارمندان، مانند کارمندان طراحی و توسعه، خرید، تولید و مدیران ارشد ارتباط برقرار می‌کنه.
یکی از وظایف مهندس فروش بازبینی روش‌های به‌کارگرفته‌شده از نظر تئوری و شیوه اجرا هستش. مهندسی فروش راه‌های ایجاد محیط‌های جدید برای افزایش سود رو ترسیم می‌کنه و همواره باید با خلاقیت و طراحی روش‌های جدید فروش، میزان عرضه محصولات شرکت رو افزایش بده.

کار روزانه مهندس فروش در یک شرکت معتبر:

 

1. جستجو برای مشتری‌های جدید که می‌تونن از کالا و محصولات سود ببرن،
2. ملاقات حضوری با مشتری‌های بالقوه،
3. ایجاد و حفظ ارتباطات با مشتری‌ها،
4. مدیریت و تامین نیازهای مشتری‌ها،
5. قانع کردن مشتری‌ها به این که کالا و خدمات نیازهای اونها رو به بهترین وجه برطرف می‌کنه،
6. گردآوری خواسته‌های مشتری‌ها،
7. مذاکره درباره شرایط قرارداد و یا مناقصه،
8. مذاکره و بستن قرارداد با راضی کردن مشتری به پذیرفتن شرایط قرارداد،
9. پیشنهاد سرویسهای خدمات پس از فروش،
10. مدیریت مشتری‌ها و حساب اونها،
11. آنالیز هزینه و فروش،
12. تهیه گزارش برای دفتر مرکزی،
13. حضور در بازارهای هدف فروش محصول،
ضبط و نگهداری اطلاعات تماس مشتری‌ها،
14. همکاری در هماهنگی پروژه‌های فروش،
15. پشتیبانی از بازاریابی با شرکت در نمایشگاه‌ها، کنفرانس‌ها و سایر رویدادهای بازاریابی،
16. ارائه پیشنهادهای فنی و توضیح چگونگی برآورده شدن نیازهای مشتری‌ها با کالا یا خدمات،
17. تهیه تکنیک‌های دستیاری پیش از فروش و آموزش‌های محصول،
18. همکاری با دیگر اعضای تیم فروش و سایر کارشناسان فنی،
حل مشکلات مشتری‌ها،
19. کمک به طراحی کالاهای سفارشی.

 
bama step
سئو چیست؟
مقاله های کامپیوتر و اینترنت

سئو چیست؟

[wp-rss-aggregator sources=”104526″]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *