0
021284284

دوره آموزشی راهنمای گردشگری مناطق روستایی وکوهستانی Guide to tourism in rural and mountainous areas E-learning

آموزش راهنمای گردشگری مناطق روستایی وکوهستانی : دوره های آموزش مجازی و مقاله های آموزشی راهنمای گردشگری مناطق روستایی وکوهستانی

راهنمای گردشگری مناطق روستایی و کوهستانی شغلی است که در حوزه خدمات طبیعت گردی اکوتوریسم ) بوده که در آن ضمن ارتباط موثر و جذب گردشگران به صورت مستقیم یا واسطه هایی مانند آژانسهای گردشگری ، با توجه به نوع فعالیت و برنامه سفر به صورت ثابت یا موردی ، فردی و یا گروهی ، نسبت به همراهی و راهنمایی گردشگران و گروههای طبیعت گردی در مسیرهای روستایی و کوهستایی اقدام میگردد . این شغل با مشاغلی مانند آژانس های مسافرتی و دفاتر خدمات گردشگری و نیز هتلداری ها و مراکز ارائه دهنده خدمات مسافری ارتباط دارد .

آموزش مجازی راهنمای گردشگری مناطق روستایی وکوهستانی : امکان ثبت نام در دوره مجازی​

ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی راهنمای گردشگری مناطق روستایی وکوهستانی و اخذ مدرک معتبر راهنمای گردشگری مناطق روستایی وکوهستانی را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.

5/5
راهنمای گردشگری مناطق روستایی و کوهستانی

گردشگری شامل فعالیت هایی است برای افرادی که در حال سفر هستند و قصد اقامت در یک محلی به دور از خانه خود را دارند ،چه برای اوقات فراغت چه برای کسب و کار و یا اهداف دیگر.

به فردی که به منظور تفریح یا حتی کسب‌و‌کار مدت زمانی بیش از 24 ساعت و کمتر از یک سال، به سرزمینی غیر از محل اقامت معمول خود می‌رود و در آنجا اقامت می‌کند، گردشگر می‌گویند.

دوره آموزش مجازی راهنمای گردشگری مناطق روستایی وکوهستانی برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید

بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک راهنمای گردشگری مناطق روستایی وکوهستانی را اخذ نمایید.

تاریخچه گردشگری:

در طول تاریخ همیشه افراد ثروتمند و متمول برای دیدن اماکن دیدنی و شاهکارهای هنری، آموختن زبانی جدید و تجربه کردن فرهنگی متفاوت، همراه با چشیدن طعم غذاهایی تازه به نقاط مختلف دنیا سفر کرده‌اند.

لغت گردشگری(tourism) از ریشه‌ای به معنای گشتن گرفته شده و با راه پیدا کردن به زبان انگلیسی به شکل امروزی تغییر شکل داده است.

طی دهه‌های اخیر نگاه دیگری نیز به گردشگر و گردشگری ایجاد شده است و آن این که گردشگری می‌تواند سبب افزایش درآمد کشورهای مقصد شود. این توجه و دقت و تامل بر این نکته، اهمیتی ویژه به مبحث گردشگری داده است. دلیل ایجاد درآمد از حوزه گردشگری هم مشخص است؛ هنگامی که جهانگردان به شهر و کشوری سفر می‌کنند، باید هزینه‌های سفر مانند محل اقامت، غذا، حمل و نقل، گردش‌ها و خریدهای خود را بپردازند. همان‌طور که مشخص است افراد به‌طور معمول به هر منطقه‌ای که سفر کنند، سوغاتی و کالاهای مخصوص آنجا را خریده و با این کار نیز سبب افزایش درآمد افراد کشور مقصد می‌شوند.

رایج‌ترین دلایل انسان‌ها برای مسافرت به خارج از محل زندگیشان:

۱- برای گذراندن اوقات فراغت در تعطیلات
۲- برای دیدار با دوستان و خویشاوندان
۳- برای راه اندازی مشاغل تجاری و حرفه‌ای
۴- برای درمان بیماری‌ها
۵-  برای انجام زیارت‌های مذهبی
۶- و یا هرگونه انگیزه‌های شخصی دیگر
۷- گردشگری سنتی و منحصر به فرد

[wp-rss-aggregator sources=”118246″]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *