0
021284284

طراحی کفش

طراحی کفش

طراحی کفش یکی از رشته های پرطرفدار و جذابی می باشد که زیرمجموعه ی رشته های طراحی صنعتی به حساب می اید. یکی از فاکتورهای خیلی مهم برای موفق شدن در این رشته، داشتن رزومه ی قوی در این حوزه می باشد.
شاید سوال تعداد زیادی از علاقه‌مندان به طراحی کفش این باشد که چطور می‌توان این گرایش را به صورت حرفه‌ای دنبال کرد؟ در دو قسمت قبل از این سری مطالب، با نحوه برنامه‌ریزی برای ورود به حرفه طراحی کفش آشنا شدیم و نکاتی را در مورد پرورش مهارت‌های لازم برای ورود به این حرفه نوشتیم؛ مهارت‌هایی همچون استفاده از نرم‌افزارها و بررسی و ترسیم الگوها. در ادامه این مطالب قصد داریم شما را با نحوه تهیه رزومه مناسب برای ورود به بازار کار آشنا کنیم، پس با هزارویک بوم همراه شوید.
 

۱. در دوره‌های کارآموزی شرکت کنید.

کارآموزی این فرصت را فراهم می‌کند تا در کنار طراحان حرفه‌ای نکات مهم را بیاموزید و شرایط کار در فضای واقعی را تجربه کنید. حتی با گذراندن این دوره ممکن است با موقعیت‌های دیگری آشنا شوید که قبلا ذهنیتی از آنها نداشته‌اید.
وب‌سایت شرکت‌هایی که علاقه دارید در آنجا مشغول به کار شوید را بررسی کنید، ممکن است شرایط همکاری با کارآموزان را فراهم کرده باشند. بعضی مجموعه‌ها در دوره کارآموزی حقوق پرداخت نمی‌کنند اما ممکن است اعتباری که از آنها کسب می‌کنید ارزش بیشتری برای آینده کاریتان داشته باشد. بهتر است اولویتتان یادگیری و کسب تجربه در مجموعه‌ای باشد که از شهرت و اعتبار خوبی برخوردار است.

۲. کار در فروشگاه‌های کفش را تجربه کنید.

برخورد مستقیم با مشتریان، شما را با خواسته‌های آنها آشنا می‌کند. ضمن اینکه روند فروش و بازاریابی محصولات را از نزدیک مشاهده می‌کنید. شاید در ابتدا علاقه‌ای به بحث فروش یا بازاریابی نداشته باشید اما در آینده کاریتان بیشتر متوجه اهمیت آن خواهید شد. کفشی که شما طراحی می‌کنید در نهایت به این قسمت می‌رسد و باید توسط همین مشتریان انتخاب شود پس بهتر است تا حد ممکن شرایط را بررسی کنید و اطلاعات مفید به دست آورید. کار در فروشگاه و کسب تجربه در آن می‌تواند تسلط و آگاهی شما بر حرفه مورد نظرتان را بیشتر کند.
 

۳. مدتی را در کارخانه کار کنید.

درست مانند قسمت قبل که شما را با روند فروش آشنا می‌کند، کار در کارخانه نیز اطلاعات کافی در مورد چگونگی ساخت و تولید کفش را در اختیارتان قرار می‌دهد. بهتر است نحوه تصمیم‌گیری‌ها در روند تولید، روش ساخت یا خاصیت مواد به کار رفته در محصولات را از نزدیک ببینید. علاوه بر تجربه‌ای که در کارخانه به دست می‌آوردید و امتیازی که برای تهیه رزومه خود کسب می‌کنید، ممکن است آشنایی و ارتباط با شبکه تولیدکنندگان سبب شود تا جای مناسبی برای تولید طرح‌های خودتان پیدا کنید.
 

۴. کار خود را با دستیاری آغاز کنید.

با کار کردن به عنوان دستیار طراح، الگوساز یا سازنده می‌توانید مستقیما با بخش طراحی در ارتباط باشید و نحوه کار آنها را ببینید. در هرکدام از این موقعیت‌ها این فرصت را دارید که ایده یک طراح را به الگوی اصلی یا محصول واقعی تبدیل کنید. گذراندن این مرحله موجب آگاهی شما از جزئیات و تسلط بیشتر شما بر روند طراحی می‌شود.
با گذراندن هر یک از این مراحل امتیاز مثبتی به رزومه شما اضافه خواهد شد. در صورتی که موفق شوید هر ۴ مرحله را پشت سر بگذارید می‌توانید مطمئن باشید که هیچ کارفرمایی به راحتی از چنین رزومه‌ای نمی‌گذرد.
با گذراندن این چهار مرحله، شما به عنوان یک طراح کفش شناخته میشوید اما قابل به ذکر است که گذراندن مراحل دیگر و سوابق کاری در این حوزه، کمک زیادی به شما می کند.

جهت ثبت نام در دوره آموزشی طراحی کفش بر روی تصویر فوق کلیک نمایید
دوره غیر حضوری است و محتوای الکترونیکی در قالب CD یا DVD به آدرستان ارسال می گردد
پس از پایان گواهی و مدرک معتبر دوره آموزشی طراحی کفش با قابلیت ترجمه رسمی دریافت می نمایید
مشاوره رایگان: ۰۲۱۲۸۴۲۸۴ و ۰۹۱۳۰۰۰۱۶۸۸ و ۰۹۳۳۰۰۲۲۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۳۳۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۸۸۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۹۹۲۸۴

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *