عضویت

آموزش مدیریت مالی: دوره های آموزش مجازی و مقاله های آموزشی مدیریت مالی

دوره آموزشی مدیریت مالی همانطور که از نامش پیداست به معنای استفاده مؤثر از منابع مالی برای نیل به اهداف مشخص است. به عبارت دیگر مدیریت مالی یعنی اداره امور مالی یک سازمان (خانواده، مؤسسه، کشور) از طریق مدیریت درآمدها و هزینه ها.  مدیریت مالی دربرگیرنده چگونگی افزایش سرمایه (تامین مالی)، و نحوه تخصیص آن است (به عنوان مثال بودجه بندی سرمایه‌ای). این امر تنها مختص بودجه بندی منابع بلند مدت نیست؛ بلکه منابع کوتاه مدت مانند دارایی‌های جاری را نیز در بر می‌گیرد. همچنین با سیاست توزیع سود سهامداران نیز مرتبط است. در این دوره آموزشی دانش پذیران با تئوری‌های نوین مدیریت مالی و کاربرد آنها آشنا می‌شوند و در نهایت می‌توانند با ارائه راهکار‌هایی برای بسط و توسعه سرمایه‌گذاری، گام‌های مؤثری در حل مشکلات اقتصادی کشور بردارند. دانش‌آموختگان مدیریت مالی علاوه بر توانایی تجزیه و تحلیل و حضور فعال در بازارهای مالی می‌توانند وضعیت مالی شرکت‌ها و مؤسسات را مورد ارزیابی قرار دهند و در اخذ تصمیمات مالی مؤثر در سازمان‌ها، نقش اساسی ایفا کنند.

آموزش مجازی مدیریت مالی : امکان ثبت نام در دوره مجازی​

ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی مدیریت مالی و اخذ مدرک معتبر مدیریت مالی را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.

5/5
مدیریت مالی

مدیریت منابع و مصارف در کنار هم به شکل کارآمد و موثر به طوری که به افزایش ارزش سازمان یا شرکت انجامیده و در نهایت به بالا رفتن ثروت و سود سهامداران آن منجر گردد.

در دوره مدیریت مالی به دانشپذیران، نظریه های نوین مالی و نحوه کاربرد آن آموزش داده می شود تا بتوانند در تصمیم گیری ها و تحقق اهداف سازمانی از آن ها استفاده کنند. 

دوره آموزش مجازی مدیریت مالی برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید.

بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک مدیریت مالی را اخذ نمایید.

آشنایی با رشته مدیریت مالی:

هر سازمان دولتی یا  خصوصی به دنبال رسیدن به اهداف خود است که همان افزایش سود و بهره وری و مصرف منابع به صورت کارآمد است و برای تحقق این امر نیازمند مدیرانی است که بتوانند به درستی تصمیم بگیرند و منابع مالی سازمان را رصد بکنند. در دوره کارشناسی مدیریت مالی به دانشجویان، نظریه های نوین مالی و نحوه کاربرد آن آموخته می شود تا بتوانند در تصمیم گیری ها و تحقق اهداف سازمانی از آن ها استفاده کنند. 

با توجه به تحولات جهان امروز، خصوصا کشورهای درحال توسعه که با تهدیدات بسیاری مواجه است، این کشورها برای حل مشکلات اقتصادی شان، نیازمند راهکارهای مناسبی برای استفاده بهتر از امکانات و ثروت های خدادادی خود هستند.  دراین باره رشته مدیریت مالی یکی از راهکارهای مهم بسط وتوسعه سرمایه گذاری است. با وجود کارشناسان مدیریت مالی  سرمایه گذاران می توانند از طریق  آشنایی با روش های نوین سرمایه گذاری و ارزیابی اوراق بهادار، تصمیمات بهینه بگیرند.

البته باید توجه کنید که گرایش مالی با رشته مدیریت مالی متفاوت است. گرایش مالی زیر مجموعه و مدیریت بازرگانی است لیکن رشته مدیریت مالی یک رشته مجزای دانشگاهی است. گرایش مالی مدیریت بازرگانی به رویه های کسب وکار و مقوله های مالی این حوزه توجه دارد. اما رشته مدیریت مالی به طور تخصصی به مسائل مالی و سرمایه گذاری رسیدگی می کند.

معرفی رشته مدیریت مالی و وظایف مدیر مالی:

وظایف مدیر مالی در یک سازمان یا شرکت دولتی یا خصوصی عبارتند از؛

1. برآوردهای مالی برای درآمد زایی، پیش‌بینی سود، هزینه و برنامه‌ریزی برای آینده شرکت

2. تامین وجوه نقد اضافی از طریق صدور سهام و اوراق قرضه و همچنین گرفتن وام از بانک‌ها

3.  تصمیم‌گیری برای اختصاص دادن بخشی از سرمایه در معاملات سودآور و نظم یافتن سرمایه‌گذاری‌ها

4. مدیریت و کنترل موجودی های شرکت و هزینه های بزرگ و کوچک آن

5 . نظارت بر فعالیت حسابداری طرح های طولانی مدت شرکت و حفظ اسناد و مدارک مالی شرکت

6. نظارت بر تهیه و تنظیم بودجه و کنترل هزینه های جاری شرکت

7. نظارت بر انجام فعالیت حسابداری در طرح‌های بلند مدت شرکت

رشته مدیریت مالی برای چه کسانی مناسب است؟

علاقه مندان به رشته مدیریت مالی باید به این رشته و مباحث مالی علاقمند باشند؛ چراکه همیشه با اعداد و ارقام سروکار دارند و باید از رویدادهای اقتصادی کشور و جهان مطلع باشند تا بتوانند در مواقع حساس بهترین تصمیمات مالی را اتخاذ کنند.

همچنین به دلیل کار با پول و سرمایه و بازی و برد و باخت آن، دانشجویان مدیریت مالی باید اهل ریسک باشند و بتوانند برای سرمایه گذاری های مختلف شرکت ریسک کنند. نظام مالی تا حد زیادی برپایه ریسک استوار است. آن ها باید بتوانند اطلاعات را تجزیه و تحلیل کنند. همچنین اراده و اعتماد به نفس برای اتخاذ تصمیم های بزرگ مالی شرکت ضروری است.

همچنین افرادی که به مهارت های هفت گانه ICDL  و نرم افزار های پر کاربرد مدیت مالی نظیر    LabView،   Mathematica،   Mathcad،   Minitab،   SAS ، SPSS،   MATLAB،   Microsoft Project و … تسلط داشته باشند، بهتر می توانند جذب بازار کار در رشته مدیریت مالی شوند.

تفاوت مدیر مالی و مدیر اجرایی:

مرسوم است که شرکت ها و سازمان های بزرگ و موفق، مدیر مالی را برای اندازه گیری و مدیریت ریسک های مالی سازمان یا شرکت استخدام می کنند که این افراد مسئول برنامه ریزی تخصصی مالی برای سازمان هم خواهند بود. این در حالی است که کسب و کارهای کوچک و استارتاپ ها به علت محدودیت های خاص خود که بیشتر در زمینه محدودیت های مالی می باشد، همچین هزینه ای را به طور معمول تقبل نمی کنند و مدیر ارشد اجرایی خود نقش مدیر مالی سازمان را هم بر عهده می گیرد و خود گزارشات رشد و تدوین استراتژی های کسب و کار را ارائه می نماید. اما مدیر مالی چند ویژگی دارد که معمولا مدیران اجرایی سخت بتوانند آن ها را داشته باشند و این چهار ویژگی عبارتند از:

1. توانایی در زمینه کار با اعداد و ارقام: معمولا مدیران مالی در کلیه امور مالی از جمله صندوق داری، نظارت، حسابداری، حسابرسی، برنامه ریزی های مالی و … دارای توانایی بالایی هستند.

2.  استراتژیسیت بودن و توانایی تدوین استراتژی سازمان: معمولا مدیران مالی موفق در زمینه مدیریت عمومی و بازاریابی هم سابقه کار دارند و به همین دلیل در تدوین استراتژی ها در زمینه تخصیص منابع و تصمیمات عمده کسب و کار، می توانند راهنمایی های مفیدی ارائه کرده و تاثیرات مثبتی در هنگام تصمیم گیری روی سایر همکاران خود داشته باشند.

3. توانایی در ارزیابی شاخص کلیدی عملکرد: مدیران مالی که معمولا از خارج سازمان استخدام می شوند دارای توانایی ارائه دیدگاه های غیر جانب دارانه در مورد عملکردها و گزارشات هزینه و

4. هستند و همه چیز برایشان قابل اندازه گیری است.

5.   متخصص بودن در زمینه رشد و توسعه: مدیران مالی موفق معمولا در زمینه سرمایه گذاری خصوصی و سرمایه گذاری های مخاطره آمیز هم تجربیات فراوان دارند و به رشد و موفقت در تجارت شرکت بشدت مشتاقند.

bama step

[wp-rss-aggregator sources=””]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
بازدید: 29