عضویت

شنا

معرفی رشته شنا:

شنا عبارت است از حرکات منظم دست‌ها و پاها و به‌طور کلی بدن که امکان پیشروی موجودات زنده در آب را ممکن می‌سازد. ورزش شنا یکی از ورزش‌های آبی است که ورزشکاران با شنا کردن در آب به رقابت می‌پردازند.

انواع شنا در مسابقات رسمی و بین المللی:

۱. شنای آزاد:
شنای آزاد گونه ای از شناست که توسط فینا (فدراسیون جهانی شنا، شیرجه و واترپلو) تعریف شده و در مسابقات مختلف جهانی و المپیک اجرا می شود. این سبک از سریع ترین سبک های شنا محسوب می شود. منظور از شنای آزاد این است که در مسابقات این شنا، یک شناگر می تواند با هر استیلی که می خواهد شنا کند به جز کرال پشت، شنای قورباغه و شنای پروانه. در این مسابقات، شناگران معمولاً از شنای کرال سینه استفاده می کنند چون سریع ترین نوع شنا است.
۲. کرال پشت:
کرال پشت نوعی از شناست که در آن شناگر باید در تمامی طول مسابقه بر پشت خود دراز بکشد، به جز زمانی که برای تغییر مسیر می چرخد. در این شنا، شناگر بازوهای خود را به سمت عقب می برد و به دور شانۀ خود به صورت یک درمیان می چرخاند و خود را درون آب به جلو می راند. در این سبک، پاها به حالت ضربدری به آب ضربه می زنند تا نیروی محرکه تولید کنند. کرال پشت را به سادگی می توان یاد گرفت، چون صورت همیشه خارج از آب قرار دارد و دم و بازدم به آسانی انجام می شود.
۳. شنای قورباغه:
شنای قورباغه قدیمی ترین و رایج ترین گونۀ شناست، به این دلیل که در این نوع شنا، شناگر قادر به تنفس راحت در حین شنا نیز هست و نیاز کمتری به صرف انرژی دارد. این شنا کندترین نوع شنا بین چهار شنای اصلی است و برای مسافت های طولانی مناسب است.در واقع به این شکل انجام می شود که بدن در حالتی افقی بر روی آب می گیرد. هر دو دست آب را از جلو می گیرند و توسط کف و ساعد به طرف عقب و زیر شکم می کشند. بدن در همان زیر آب به جلو کشیده می شود و مجدداً عمل کشیدن آب توسط دست ها انجام می گردد. پاها نیز توسط فشار و ضربه ای که به آب وارد می کنند، آب را به عقب می رانند.
۴. شنای پروانه:
شنای پروانه که به آن «شنای پرواز» نیز گفته می شود از تغییراتی در شنای قورباغه به وجود آمده است. این شنا که دومین شنا با حرکات سریع محسوب می شود، به دلیل جذابیت خاص خود بسیار پرطرف دار است. این سبک از شنا به دلیل سختی حرکات، نیازمند رعایت اصول، ریتم و تکنیک های خاصی است که برخلاف انواع دیگر شنا افراد مبتدی نمی توانند از پس آن برآیند. در شنای پروانه شناگر به شکم روی آب قرار می گیرد و سعی می کند نیروی مقاوم را با پایین گرفتن سر، بالابردن نسبی پاها، کاهش حرکت های بدن به سمت بالا و پایین از بین برد و عمل کشش و خروج از آب را انجام دهد. کنترل حرکت بدن در حین اجرای هر دو مرحله یا هریک از آن ها کار مشکلی است، لذا شناگر باید سعی کند همواره در طی یک دورۀ کامل حرکت، حالت افقی بدن خود را حفظ کند. حرکت هم زمان دو دست در این شنا برای شناگر یک مزیت نیز به همراه دارد و آن این است که دیگر وی نگران حالت عدم تعادل یا چرخش پای مخالف به سبب حرکت دست مخالف نیست

رده های سنی در مسابقات شنا:

نوجوانان در سنین: زیر ۱۰ سال، ۱۱ و ۱۲ سال، ۱۳ و ۱۴ سال
جوانان در سنین: ۱۵ و ۱۶ و ۱۷ سال
بزرگ سالان (عموم) در سنین: ۱۸ سال به بالا

جهت ثبت نام در دوره آموزش مجازی شنا  روی تصویر فوق کلیک نمایید
این دوره به صورت غیر حضوری برگزار می گردد و محتوای آموزشی الکترونیکی در قالب CD یا DVD ارسال می شود به آدرستان
پس از پایان دوره گواهی آموزشی رایگان و معتبر با قابلیت ترجمه رسمی دریافت می نمایید
مشاوره رایگان : ۰۲۱۲۸۴۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۲۲۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۳۳۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۸۸۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۹۹۲۸۴

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *