آموزش حسابداری دانشگاهها : دوره های آموزش مجازی و مقاله های آموزشی حسابداری دانشگاهها
حسابداری دانشگاهها در حوزه امور مالی و بازرگانی – حسابداری بوده و شایستگی هایی از قبیل تحلیل وضعیت مالی، دفاتر مالی، پایین آوردن هزینه های دانشگاهها و ارائه گزارشهای ماهانه را دارد. این شایستگی با حسابداران شاغل در دانشگاهها در ارتباط است.
آموزش مجازی حسابداری دانشگاهها: امکان ثبت نام در دوره مجازی
ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی حسابداری دانشگاهها و اخذ مدرک معتبر حسابداری دانشگاهها را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.
حسابداری شامل تمام فرآیندهای ثبت امور مالی مرتبط به کسب وکار است. می توان حسابداری را سیستمی تعریف کرد که در آن جمع آوری و طبقه بندی، ثبت و خلاصه کردن اطلاعات و درنهایت تهیه گزارش های مالی در قالب شکل و مدل های خاص انجام می شود.
اصلی ترین کاربرد حسابداری ارائه صورت های مالی است. اشخاص برون سازمانی، درون سازمانی و تمام افراد جامعه میتوانند با مطالعه صورت های مالی در رابطه با واحد تجاری قضاوت آگاهانه نمایند.
دوره آموزش مجازی حسابداری دانشگاهها برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید.
بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک حسابداری دانشگاهها را اخذ نمایید.
آشنایی با حسابداری :
حسابداری حرفهای است که مسئولیت اصلی آن کمک به مشاغل برای نگهداری دقیق و به موقع سوابق مالی خود است. حسابداران مسئول نگهداری سوابق معاملات روزانه یک شرکت و گردآوری این معاملات در صورتهای مالی مانند ترازنامه، صورت سود و زیان و صورت جریانهای نقدی هستند. حسابداران همچنین خدمات دیگری مانند انجام حسابرسیهای دوره ای یا تهیه گزارشهای مدیریتی را نیز ارائه میدهند.
تاریخچه حسابداری
شاید زمانی که لوکاپا چولی در سال ۱۴۹۴ میلادی پایه های اصلی حسابداری را در اروپا بنا میکرد حتی گمان نمیکرد که روزی حسابداری تا این حد پیشرفت کند. اگر بخواهیم حسابداری و تاریخچه آن را بررسی کنیم باید به سالها پیش از لوکاپا چولی برگردیم. خوارزمی، دانشمند معروف ایرانی، برای اولین بار درباره مفهوم صفر، شیوه نگارش نشانهای اعداد و شمارش دهدهی در رساله ” جبر و مقابله ” توضیحاتی را داد و جالب است بدانید سیستم دهدهی کنونی در واقع ترجمه این رساله است که بوسیله لئونارد فیبوناچی در ایتالیا انجام گرفت و از آن طریق عالمگیر شد.
اصول اولیه حسابداری :
دارایی ها : موارد متعلق یا خریداری شده است که دارای ارزش اقتصادی هستند. توجه داشته باشید که دارایی ها معمولاً شامل موارد نقدی و موارد نامشهود مانند سرقفلی و حق ثبت اختراع است.
بدهی : تعهدات شغلی است که باید بعداً پرداخت شود.
درآمد : مبلغی است که در ازای کالاها یا خدمات ارائه شده از مشتریان دریافت می شود. درآمد ممکن است توسط شرکت تحت مبنای تعهدی یا نقدی تشخیص داده شود.
هزینه ها : هزینه مربوط به تولید محصول یا خدمات یا دارایی های صرف شده یا مصرف شده در یک بازه زمانی مشخص است.
معاملات : حرکات مالی و وقایع موجود در طبقه بندی های فوق است.
گزارش نویسی : پس از حل و فصل همه معاملات تجاری فوق ، وظیفه کنترل کننده ارائه سود یا زیان خالص برای یک بازه زمانی مشخص است.
[wp-rss-aggregator sources=”119863″]