آموزش نجاری
شغل نجاری چیست؟
نجاری یا درودگری حرفه ای است که در گروه صنایع چوب قرار میگیرد. فردی که شغل نجاری را انتخاب مینماید به ساخت انواع محصولات چوبی میپردازد؛ محصولاتی که ممکن است در صنایع مختلف کاربرد داشته باشند. سازندگان در و پنجره چوبی، مبلمان، کابینت و اشیائ تزئینی چوبی همگی را میتوان به عنوان نجار شناخت. همچنین کسانی که به کنده کاری روی چوب می پردازند و تولید کنندگان ساز نیز در گروه نجاران و درودگران قرار میگیرند.
تاریخچه نجاری
نیاز بشر به سرپناه و در دسترس بودن چوب، احتمالا نجاری را به یکی از اولین فعالیت های شغلی بشر تبدیل کرده است. از آنجا که چوب در برابر رطوبت و حرارت و سایر عناصر فرسایش میابد و از بین می رود یافتن آثار چوبی که بیانگر پیشینه هنر نجاری باشد چندان ساده نیست. آثاری از چاه های آب ساخته شده از چوب بلوط در کاوش های باستانی آلمان پیدا شده که به حدود ۷۰۰۰ سال پیش باز میگردد. هر چند نخستین کتاب هایی که به آموزش نجاری پرداخته اند متعلق به قرن ۱۸ و ۱۹ میلادی هستند؛ از نقاشی های به جا مانده از مصر باستان که متعلق به ۲۰۰۰ سال پیش است، تصاویری از مبلمان چوبی نشان داده شده که نشان میدهد هنر نجاری به عنوان صنعت خلق و تزئین آثار چوبی در آن زمان نیز وجود داشته است. هنر نجاری احتمالا از مصری ها و بعدها از چین به یونان، بابل، ایران و سایر تمدن ها رسیده است.
شغل نجاری چگونه شغلی است
شغل نجاری بازار کار مناسبی دارد و با توجه به اینکه بسیاری از نیازهای ما در جوامع از جنس چوب تولید میشوند، تقاضای مناسبی در بازار برای این شغل وجود دارد. درآمد نجار با توجه به مهارت و وسعت فعالیت او مشخص میشود و بسته به توانایی های فرد متفاوت است. در ایران و به خصوص در شهرهای بزرگ مغازه های کوچک و شخصی نجاری، به مرور جای خود را به کارگاه های بزرگ و مشترک صنعتی میدهند. در خارج از کشور نیز بازار کار مناسبی برای این حرفه وجود دارد و استادکاران نجاری میتوانند در بیشتر کشورهای جهان مشغول کار شوند.
چگونه نجاری یاد بگیریم؟
برای یادگیری نجاری بهترین و ساده ترین روش آن است که دوره های آموزشی نجاری را در مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهر خود بگذرانید، با اصول اولیه هنر نجاری آشنا شوید و پس از دریافت مدرک در یک کارگاه نجاری به عنوان شاگرد مشغول کار شوید. کار کردن به صورت عملی در محیط کارگاه امکان آشنایی هر چه بیشتر با انواع چوب و دستگاه ها و ابزار نجاری را فراهم میاورد. حداقل زمان لازم برای یادگیری مهارت های نجاری به صورت عملی یک سال است که بسته به توان یادگیری کارآموز و شیوه آموزش استاد می تواند طولانی تر نیز باشد.
جهت ثبت نام در دوره آموزش مجازی نجاری بر روی تصویر فوق کلیک نمایید.
این دوره به صورت غیر حضوری برگزار می گردد و محتوای آموزشی الکترونیکی در قالب CD یا DVD به ادرستان ارسال میشود.
همچنین پس از پایان دوره گواهی آموزشی رایگان و معتبر با قابلیت ترجمه رسمی دریافت می نمایید
مشاوره رایگان : ۰۲۱۲۸۴۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۲۲۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۳۳۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۸۸۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۹۹۲۸۴