آموزش آشنایی با مکتبهای فلسفی و ادیان: دوره های آموزش مجازی و مقاله های آموزشی آشنایی با مکتبهای فلسفی و ادیان
فَلسَفه (خِرَد دوستی) مطالعهٔ مسائلی کلی و اساسی، دربارهٔ موضوعاتی همچون هستی، واقعیت، آگاهی، ارزش، خِرَد، ذهن و زبان است.تفاوت فلسفه با دیگر راههای پرداختن به چنین مسائلی، رویکرد نقّادانه و معمولاً سازمان یافتهٔ فلسفه و تکیه آن بر استدلالهای عقلانی و منطقی است.در تعابیر غیرتخصصی به طور گستردهتر فلسفه به بنیادیترین عقاید، مفاهیم و رویکردهای یک فرد یا گروه اشاره دارد. واژه فلسفه ریشه در کلمه یونانی آرخه به معنی بذر دارد. در واقع فلسفه به دنبال کشف ماده المواد عالم است که جهان هستی از چه چیز به وجود آمده است. همچنین واژهٔ فلسفه به معنای دوستداری خِرَد نیز هست و ریشهٔ یونانی (به یونانی: φιλοσοφία) دارد که سپس به عربی و فارسی راه یافته است. مشهور است که نخستین بار سقراط واژه مذکور را به کار برده است؛ زمانی که از او پرسیدند: «آیا تو فردی خِرَدمند هستی؟» وی پاسخ داد: «نه، اما خِرَددوست (Philosopher) هستم.».اگرچه فلسفه پژوهشی تخصصی است؛ اما ریشه اش در نیازهای مشترک مردمی است که هرچند فیلسوف نیستند، به این نیازها آگاهند.
دین، که به آن آیین، و کیش نیز گفته میشود؛ در لغت به معنای راه و روش تعبیر شده که بر این اساس میتوان آن را به راه و روشی که افراد انسان برای زندگی خود اختیار میکنند تعبیر نمود.همچنین دین در اصطلاح یک جهان بینی و مجموعهای از باورها است که میکوشد توضیحی برای یک رشته از پرسشها که در طول زندگی بشر برای او مطرح میشود مانند چگونگی پدید آمدن اشیا و جانداران و کیفیت آغاز و پایان احتمالی چیزها، و چگونگی زیستن ارائه دهد. واژهٔ دین ریشهٔ ایرانی دارد و در فارسی میانه هم دین (با یای مجهول) بوده است. در سانسکریت و گاتها و دیگر بخشهای اوستا مکرر واژهٔ «دئنا» آمده است. دین در گاتها به معانی مختلف کیش، خصایص روحی، تشخص معنوی و وجدان بکار رفتهاست .
بنیاد آموزش مجازی ایرانیان جهت آشنایی با مفاهیم فلسفه و ادیان ، دوره آموزشی آشنایی با مکتبهای فلسفی و ادیان را بصورت مجازی ارائه میدهد.
آموزش مجازی آشنایی با مکتبهای فلسفی و ادیان: امکان ثبت نام در دوره مجازی
ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی آشنایی با مکتبهای فلسفی و ادیان و اخذ مدرک معتبر آشنایی با مکتبهای فلسفی و ادیان را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.
فلسفه تفکر است. تفکر درباره کلی ترین و اساسی ترین موضوعاتی که در جهان و در زندگی با آن ها روبه رو هستیم. فلسفه وقتی پدیدار می شود که سوالهایی بنیادین درباره خود و جهان می پرسیم.
علت به وجود آمدن مکاتب فلسفی؛ دیدگاههای مختلف فیلسوفان نسبت به تعریف فلسفه است که سبب اختلاف در اصول و در نتیجه پایه گذاری مکاتب شده است.
دوره آموزش مجازی آشنایی با مکتبهای فلسفی و ادیان برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید.
بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک آشنایی با مکتبهای فلسفی و ادیان را اخذ نمایید.
امروزه انسان شاید بیش از هر زمان دیگری نیازمند دریافت پاسخ های مناسب به پرسش های اساسی باشد که از دیرباز ذهن بشر را به خود مشغول کرده است. انواع و اقسام پیشرفت های بشری در علوم مختلف اگر چه توانسته رفاه و آسایش را برای انسان نسل جدید فراهم کند، اما آنچه که می تواند آرامش را برای انسان فراهم کند پاسخ دادن به سوالات اساسی است که به زندگی و جهان بینی او هدف و جهت بدهد. از سوالات اولیه ای مانند: هدف و غایت زندگی تا شناخت حقیقت، اخلاق و سوالات بی شمار دیگر همه نیازمند اندیشه ژرف و قدرت تفکر است.
آیا فلسفه باید به تمامی سوالات زندگی بشر پاسخ دهد؟ و اگر به این مهم دست نیابد در انجام ماموریت خود شکست خورده است؟ به زعم مولف، فلسفه و فلسفیدن به معنی اندیشه ورزی و تلاش برای رشد قدرت تفکر و استدلال راهی برای باز تعریف و بازسازی مفاهیم به شکلی عمیق تر و بهتر است. ماموریت فلسفه، عبور از سطح، رهایی از سطحی نگری و رسیدن به عمق است و اگر چه از این طریق ممکن است به سوالات زندگی بشر پاسخ داده شود، اما این پاسخ گویی نمی تواند هدف اصلی باشد.
فلسفه باید با عبور از سطح و تلاش برای شناخت لایه به لایه هر پدیده و مفهوم، قدرت ژرف نگری و اندیشه ورزی را تقویت کرده و ضمن باز کردن افق های تازه تر، سوال های جدید و عمیق تری را مطرح کند. در جهت گام برداشتن در این مسیر باید با تاریخ فلسفه آشنا شد. نظرات و آرای تربیتی بزرگان فلسفه را مطالعه کرد و با مکاتب فلسفی و نحله های فکری رایج در دوره های مختلف و نتایج اندیشه ای آن ها نیز آشنا شد.
[wp-rss-aggregator sources=”126465″]