آموزش مربیگری مهارت های زندگی- پیشرفته : دوره های آموزش مجازی و مقاله های آموزشی مربیگری مهارت های زندگی- پیشرفته
زندگی مهارت هایی دارد که توانایی اجتماعی و روحی فرد را افزایش می دهند و موجب می شوند تا او بتواند به نحوی بهتر و موثرتر با مشکلات و دشواری های زندگی مواجه شود.هر قدر مهارت های زندگی فردی بالاتر باشد، او بهتر می تواند سلامت روان و رفتار خود را حفظ کند و به شیوه ای منطقی و کارآمد مشکلات پیش آمده را برطرف کند.مهارت های زندگی قدرتسازگاری افراد را بالا می برد، شخص می توان مسئولیتهایاجتماعی و شخصی زندگی را بهتر بپذیرد و توانمندی هایش را بروز دهد و از آسیب های ناشی از ناتوانی در حل مشکلات در امان بماند.
دوره مربیگری مهارت های زندگی(پیشرفته) توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با هدف تربیت مربیان ورزیده برای آموزش مهارت های زندگی طراحی شده است. دراین دوره شرکتکنندگان به صورت مجازی مهارت های زندگی را فرامیگیرند.
آموزش مجازی مربیگری مهارت های زندگی- پیشرفته: امکان ثبت نام در دوره مجازی
ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی مربیگری مهارت های زندگی- پیشرفته و اخذ مدرک معتبر مربیگری مهارت های زندگی- پیشرفته را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.
طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی به مهارتهای روانی – اجتماعی که به ما کمک میکنند با نیازها و چالشهای زندگی روزمره بهتر کنار بیاییم، مهارت های زندگی گفته می شود.
مهارت های زندگی از سوی سازمان جهانی بهداشت به ده مدل تقسیم شده است.
دوره آموزش مجازی مربیگری مهارت های زندگی- پیشرفته برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید.
بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک مربیگری مهارت های زندگی- پیشرفته را اخذ نمایید.
تعریف مهارتهای زندگی :
مهارتهای زندگی تواناییهایی هستند که با تمرین مداوم پرورش مییابند و شخص را برای روبهرو شدن با مسایل روزانه زندگی، افزایش تواناییهای روانی، اجتماعی و بهداشتی آماده میکنند. سازمان جهانی بهداشت مهارتهای زندگی را چنین تعریف نموده است: توانایی انجام رفتار سازگارانه و مثبت به گونهای که فرد بتواند با چالشها و ضروریات زندگی روزمره خود کنار بیاید. در تعریف دیگر میتوان مهارتهای زندگی را مجموعهای از مهارتها و شایستگیهای فردی و گروهی دانست که افراد برای زیستن در هزاره جدید به آن نیازمند میباشند. همزمان با یادگیری تسلط و استقرار، در این مهارتها فرد علاوه بر رسیدن به آرامش و تعادل در زندگی فردی و اجتماعی به ایفای نقش در زندگی خود میپردازد.
مدل دهگانه :
تقسیم دهگانه مهارتهای زندگی از سوی سازمان جهانی بهداشت انجام شده و اغلب شامل مهارتهای زیر میشود:
توانایی تصمیمگیری
توانایی حل مسئله
توانایی تفکر خلاق
توانایی تفکر نقادانه
توانایی برقراری رابطه مؤثر با دیگران
توانایی برقراری روابط بین فردی سازگارانه
توانایی خودآگاهی
توانایی همدلی با دیگران
توانایی رویارویی با هیجانها (غم، خشم، شادی، …)
توانایی رویارویی با استرسها
[wp-rss-aggregator sources=”124874″]