شغلی است که در گروه مهندسی صنایع که وظیفه مدیریت ممیزی داخلی و ارزیابی اثربخشی و کارایی سازمان را بعهده دارد و از عملکرد ممیزان داخلی را داشته و با مشاغلی نظیر مدیر ممیزی داخلی ، ممیز داخلی ، مدیر پایش و اندازه گیری فرآیندها مرتبط می باشد .
ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی سرممیز داخلی و اخذ مدرک معتبر سرممیز داخلی را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.
شغلی است که در گروه مهندسی صنایع که وظیفه مدیریت ممیزی داخلی و ارزیابی اثربخشی و کارایی سازمان را بعهده دارد و از عملکرد ممیزان داخلی را داشته و با مشاغلی نظیر مدیر ممیزی داخلی ، ممیز داخلی ، مدیر پایش و اندازه گیری فرآیندها مرتبط می باشد .
سرممیز موظف است اهداف ممیزی را مشخص کند اینکه ممیزی برای چه هست و سازمان به دنبال چه هدفی از ممیزی است ، از وظایف سرممیز است و او باید این موارد را به تیم ممیزی منتقل کند.
دوره آموزش مجازی سرممیز داخلی توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید.
بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک سرممیز داخلی را اخذ نمایید.
ممیزی داخلی چیست؟
ممیزی داخلی فعالیتی است پویا و مستمر جهت کمک به سازمان برای رسیدن به اهداف و استراتژهای کلان که در آن ممیز با ارتباط با مدیران سازمان به صورت سیستماتیک فرآیندها و سیستم مدیریت را جهت پیدا کردن عدم انطباقها و ریسکهای سازمان بررسی مینماید.
مراحل اجرای ممیزی داخلی به این شکل است که نخست سازمان افرادی را جهت ممیزی داخلی انتخاب میکنند ( میتواند در حوزههایی این افراد را از مشاوران بیرونی برگزیند یا حتی تلفیقی از مشاوران و افراد سازمان) و به آنها آموزشهای لازم جهت انجام ممیزی را ارائه کند. این افراد باید با استانداردهای ایزو سازمان و همچنین اصول و قوانین ممیزی داخلی بصورت کامل آشنا باشند.
سپس برنامه جامع ممیزی ( Audit Program ) را تهیه مینمایند که در آن مشخص شده چه فرآیندهایی در چه بازههایی از سال باید مورد ممیزی قرار گیرند و این برنامه جهت تایید به کارتابل نماینده مدیریت، مدیر تضمین کیفیت و دیگر افراد ارسال میشود.
سپس برنامه ممیزی ( Audit Plan ) نوشته خواهد شد که در آن مشخص میشود که فرآیند ذکر شده در برنامه جامع ممیزی در چه تاریخ و ساعت و کدام واحدها توسط کدام سرممیز انجام خواهد شد.
پس از تاییدات برنامه ممیزی، برنامههای ممیزی و برنامه جامع در دسترس عموم جهت مشاهده قرارخواهد گرفت.
اکنون طبق برنامه ممیزی اجرا خواهد شد و ممیز خواهد توانست گزارش ممیزی خود را همراه با عدم انطباقهای هر ممیزی اجرا شده ثبت نماید و هر کدام از عدم انطباقها طی بررسی با اقدامات اصلاحی مناسب پاسخ داده خواهند شد.
معیار های ممیزی چیست؟
سرممیز باید معیار ممیزی و استانداردهای مربوطه برای هر سازمانی را بررسی کرده و آن ها را مشخص کند و این موارد را به تیم ممیزی منتقل کند تا ممیزی ها دقیقا مطابق معیار ممیزی پیش برود.
دامنه شمول ممیزی، از جمله شناسایی واحدهای سازمانی و کاری و فرآیندهایی که قرار است ممیزی شونده.
اینکه هر فردی چه واحدی را ممیزی کند و هر واحدی چه شرایطی دارد.
[wp-rss-aggregator sources=”111840″]