فروشنده یا عرضه کننده شخصی است که خریدار (متقاضی) میتواند در صورت نیاز در هر موقعی، بلافاصله با مراجعه به او نیاز خود را به موقع برطرف کند، و او نیز به کمک برآوردهای اقتصادی خود، نیاز بازار را شناسایی کرده و سپس با تهیه کالاهای مورد نیاز بازار و با در نظر گرفتن میزان تقاضا و عرضه، کالای خود را به خریداران عرضه میکند. و سپس با انجام معامله با خریدار، ارزشافزودهای را فراهم میسازد. هدف نهایی فروشندگان رقابت تجاری بهمعنی «فرایند مجادله و برتریجویی میان هرکدام از فروشندگان به منظور بهدست آوردن هدف تجاری خاص همانند جلب مشتری بیشتر برای محصولات خود و کسب سود و سهم بیشتر از بازار» میباشد. در علم اقتصاد در سودمندی رقابت در حوزه فعالیتهای تجاری در صورتیکه فضای بازار، آزاد و به دور از هرگونه تبعیض و موانع ناروا باشد تردیدی وجود ندارد. بر این اساس نتیجه رقابت پیروزی فروشنده و بنگاهی خواهد بود که از رقیبان خود کارآمدتر و لایقتر باشد در دوره آموزشی فروشندگی حرفه ای، اصول و تکنیک های حرفه ای و موثر در ارتباطات و مذاکرات فروش را می آموزید و با انواع تکنیک ها جهت فروش بیشتر و موثرتر آشنا می شوید.
ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی فروشندگی حرفه ای و اخذ مدرک معتبر فروشندگی حرفه ای را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.
به شخصی گفته میشود که بتواند یک محصول را با شرایط مشخص شده برای آن ، در بازار هدف، به یک شخص که به آن محصول نیاز دارد و یا بعدا به آن نیاز خواهد اشت ارائه دهد و در ازای آن مبلغ از پیش تعیین شده را دریافت کند.
تلاش در جهت تحقق خطمشی و اهداف تعیینشده توسط مدیریت ،پیشنهاد راهکارهای بهبود به مدیرت جهت اثربخشی سیستم مدیریت ، دسترسی به لیست قیمت ها و توضیحات تکنیکی کالاها و جهت بخشی فعالیت های فروش
دوره آموزش مجازی فروشندگی حرفه ای برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید.
بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک فروشندگی حرفه ای را اخذ نمایید
فروشندگی چیست؟
فروشندگی در واقع هنرعرضه و فروش محصولات و خدمات در جامعه است؛ فروشندگی در مفاهیم شغلی دایره وسیعی از صنایع مختلف را در بر میگیرد؛ اما در مفهوم عام شغل فروشندگی، پیدا کردن نیاز واقعی مشتری و فروش محصولات به آنها است. یک فروشنده باید مهارت فروش و همچنین توانایی راضی نگه داشتن و ارتباط موثر و مستمر با مشتری را داشته باشد. فروشنده حرفهای کسی است که هنر و دانش کافی برای موفقیت در بازارهای رقابتی و پیچیده را دارد. در شغل فروشندگی، مهارت و هنر حفظ مشتریها به صورت دائم یک فاکتور اساسی و اثر گذار است. مانند تمام مشاغل حوزه خدمات، فروشندگان هم برای ادامه حیات و موفقیت حتما باید از آخرین تغییرات بازار اطلاع کامل داشته باشند.
وظایف فروشنده چیست؟
– تلاش در جهت تحقق خطمشی و اهداف تعیینشده توسط مدیریت
– پیشنهاد راهکارهای بهبود به مدیرت جهت اثربخشی سیستم مدیریت
– دسترسی به لیست قیمت ها و توضیحات تکنیکی کالاها و جهت بخشی فعالیت های فروش
– مذاکره تلفنی با مشتریان و راهنمایی آنها.
– مذاکره حضوری با مشتریان جهت معرفی محصولات و خدمات .
– ثبت درخواستهای مشتریان در فرم مربوطه و امکانسنجی آن قبل از تعهد به مشتری.
– تنظیم قرارداد فروش( در صورت نیاز) برای مشتریان با هماهنگی با مدیریت و ارسال به مشتریان .
– ارائه گزارش از حضور در محل مشتریان بالقوه جهت معرفی محصول یا خدمات به مدیریت
– دریافت بازخورد مشتریان و ارائه به مدیریت جهت برنامه ریزی جهت بهبود ارائه خدمات و محصولات
– اطلاع ازمیزان موجودی محصولات در فروشگاه یا انبار
– تهیه گزارش از عملکرد فروش و فعالیت های انجام شده به مدیریت
– پیگیری تحویل محصول و خدمات به مشتریان مطابق زمانبندی توافق شده.
– ارتباط مستمر با مدیریت در خصوص سفارشهای دریافتی و هماهنگی جهت تحویل بهموقع محصولات
– همکاری با سایر فروشنده ها جهت دستیابی به نتایج مورد انتظار.
– همکاری و هماهنگی با واحد مالی / صندوق جهت وصول مطالبات مشتریان.
– اطلاع از ریسکها و فرصتهای مرتبط با فروش و تلاش در جهت کنترل آنها
– پیگیری انجام اقدام اصلاحی یا پیشگیرانه بهمنظور حذف عدم انطباق بالفعل یا بالقوه
– حضور در دوره های آموزشی مرتبط با فروش و ارتباط با مشتری
– انجام سایر امور محوله از طرف مدیریت.
[wp-rss-aggregator sources=”113939″]
چطوریه؟