عضویت

آموزش حسابدار مالیاتی: دوره های آموزش مجازی و مقاله های آموزشی حسابدار مالیاتی

حسابدار مالیاتی کسی است که پس از گذراندن دوره های آموزشی لازم بتواند در یک واحد اقتصادی مسئولیت انجام امور مالیاتی مربوط به آن واحد اقتصادی شامل: محاسبات مربوط به مالیات بر درآمد ، مالیات حقوق و سایر مالیات های تکلیفی ، کنترل و بررسی مدارک و مستندات حسابداری از دیدگاه مالیاتی و محاسبه و پاسخگویی به مراجع مالیاتی را بر عهده داشته باشد.

آموزش مجازی حسابدار مالیاتی : امکان ثبت نام در دوره مجازی​

ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی حسابدار مالیاتی و اخذ مدرک معتبر حسابدار مالیاتی را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.

5/5
حسابدار مالیاتی

حسابداری مالیات از اهمیت و ضرورت بالاتری نسبت به حسابداری عمومی برخوردار است و به شکلی انحصاری روی اسناد مالی که در محاسبه مالیات نقش دارند متمرکز است.

برای کسانی مفید است که برای برپایی عدالت تلاش می‌کنند و می‌توانند در برابر وسوسه‌های گوناگون ارائه گزارش‌های نادرست مالی بایستند و گزارش‌هایی مستند و معتبر ارائه کنند.

دوره آموزش مجازی حسابدار مالیاتی برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید.

بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک حسابدار مالیاتی را اخذ نمایید.

مالیات چیست؟

مالیات هزینه‌ای است که کلیه افراد حقیقی و حقوقی که از خدمات و امکانات عمومی استفاده می‌کنند ملزم به پرداخت آن هستند. با این حال این مفهوم یک اصطلاح چتری برای اشاره به انواع مختلفی از محاسبات مرتبط با عملکرد مالی محسوب می‌شود. برای مثال مالیات یک شرکت بازرگانی با مالیات بر حقوق کارکنان تفاوت زیادی دارد و محاسبه آنها به روش‌های مختلفی انجام می‌شود.

به صورت کلی تمام فعالیت‌های تجاری و مالی که توسط افراد و موسسات انجام می‌شود – حتی اگر معاف از مالیات باشند – مشمول حسابداری مالیاتی می‌شود. در نتیجه افراد، کسب و کارها، شرکت‌ها، و انواع موسسات و سازمان‌های دیگر ملزم به انجام این فعالیت حسابداری هستند. هدف از مالیات هم چیزی جز تامین منابع برای خدمات و امکانات عمومی هر کشور نیست.

تعریف حسابداری مالی:

یک حسابدار حرفه‌ای علاوه بر دانش حسابداری باید در زمینه‌ی مالیاتی هم تبحر داشته باشد. این فرد باید به اصول و قوانین مالیات مسلط باشد تا بتواند همواره سازمانش را در مسیر درستی قرار دهد. اما این اصول شامل چه مواردی هستند؟ در ادامه برخی از آنها را برایتان شرح داده‌ایم.

1. شناختن تکالیف مالیاتی و نحوه تشکیل پرونده

2. اظهارنامه الکترونیکی مالیات بر عملکرد

3 . آموزش ساختار مالیات بر ارزش افزوده

4. آگاهی به مالیات بر درآمد اجاره و اظهارنامه ملک

5. آماده کردن مدارک به شکل درست جهت ارائه به سازمان‌های زیربط

6. آگاهی به قوانین اعتراض، تجدید نظر و مراجع بالاتر و…

در نهایت فردی که موارد ذکر شده را بدانید و بتواند به شیوه‌ی درستی از آنها استفاده کند، به‌عنوان حسابدار مالیاتی محسوب می‌شود. ذکر این نکته ضروری است که بسیاری از پرونده‌های مالیاتی کشور به دلیل عدم آگاهی افرادی که اظهارنامه‌ها را ارائه کرده‌اند، ایجاد شده و مشکلات گوناگونی را ایجاد کرده است. در نتیجه آموختن اصول و مبانی مهم پیرامون مبحث حسابداری مالیاتی، می‌تواند نقش کلیدی در جلوگیری از بروز سختی‌ها، اتلاف هزینه و زمان داشته باشد.

این شغل برای چه کسانی مناسب است؟

انتخاب شغل حسابدار مالیاتیبرای کسانی مفید است که با دقت و با وفا هستند، کارشان را دوست دارند و به آن اهمیت می‌دهند. کسانی که برای برپایی عدالت تلاش می‌کنند و می‌توانند در برابر وسوسه‌های گوناگون ارائه گزارش‌های نادرست مالی بایستند و گزارش‌هایی مستند و معتبر ارائه کنند. رشته حسابداری مالیاتی، می‌تواند دوره‌ی بسیار مهم و مفیدی باشد که علاوه بر بالا بردن دانش‌های عمومی از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری کند.

هدف از حسابداری مالیاتی چیست؟

این نوع از حسابداری با هدف محاسبه مالیاتی که افراد و موسسات ملزم به پرداخت آن هستند انجام می‌شود. هدف از آن به‌صورت کلی نظارت بر وجوه نقدی و غیرنقدی در سازمان‌ها و کسب و کارهای مختلف جامعه است. همان طور که پیشتر اشاره شد انواع مختلفی از مالیات وجود دارد که به افراد و موسسات متفاوتی تعلق می‌گیرد. درنتیجه هدف از حسابداری مالیاتی شناخت و محاسبه نوع مالیاتی که فرد یا موسسه لازم است پرداخت کند. بعضی از فعالیت‌های اصلی این نوع از حسابداری شامل محاسبه موارد زیر می‌شود:

1. مالیات بر درآمد (ویژه کسب و کارها و کسبه)

2. مالیات مستقیم کارکنان (ویژه کارمندان، کارگران و …)

3. محاسبه قرائن و ضرایب مالیاتی بر اساس دستورالعمل‌های داخلی

4. پیگیری معافیت‌های مالیاتی

5 . شناسایی راه‌کارهای دریافت تشویق‌های مالیاتی و پیشگیری از جریمه‌های مالیاتی

bama step
حسابداری
مقاله های مدیریتی و حسابداری

حسابداری

[wp-rss-aggregator sources=””]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *