عضویت

آموزش نقشه کشی و سیم کشی برق ساختمان: دوره های آموزش مجازی و مقاله های آموزشی نقشه کشی و سیم کشی برق ساختمان

امروزه صنعت ساختمان نیاز به کارشناسانی دارد تا توانایی طراحی و نقشه کشی برق ساختمان و سیستمهای الکتریکی و تاسیسات ساختمان را بر اساس استانداردها و مقررات ملی ساختمان داشته باشند. در این دوره آموزشی به آموزش برق کشی ساختمان و نکات مهم و اساسی نقشه کشی و سیم کشی برق ساختمان پرداخته شده است. در گرایشهای فنی برای انتقال ایده ها از نوعی تصاویر ساده شده خاص به نام نقشه استفاده میکنند که یک زبان ترسیمی است. نقشه کشی ترکیبی از ترسیمات تک تصویری سه بعدی و ترسیمات چندتصویری دوبعدی است. درواقع برای هر فرآیندی یکسری نقشه وجود دارد که بتوان آن فرآیند را بررسی کرده و در صورت بروزخطا در آن فرآیند به تصحیح آن پرداخت.در دوره آموزشی نقشه کشی و سیم کشی برق ساختمان ، نقشه کشى برق به کمک نرم افزار AutoCAD آموزش داده شده است.

آموزش مجازی نقشه کشی و سیم کشی برق ساختمان : امکان ثبت نام در دوره مجازی​

ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی نقشه کشی و سیم کشی برق ساختمان و اخذ مدرک معتبر نقشه کشی و سیم کشی برق ساختمان را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.

5/5
نقشه کشی و سیم کشی برق ساختمان

برقکار ساختمان به کسی گفته می گویند که تمامی توانایی های لازم را برای برق رسانی به هر وسیله ای که در ساختمان (مسکونی، تجاری، اداری، تولیدی) مورد نیاز است را داشته باشد.

در این دوره آموزشی به آموزش برق کشی ساختمان و نکات مهم و اساسی نقشه کشی و سیم کشی برق ساختمان در بستار محتوای الکترونیکی ( فیلم و pdf ) پرداخته شده است.

دوره آموزش مجازی نقشه کشی و سیم کشی برق ساختمان برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید.

بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک نقشه کشی و سیم کشی برق ساختمان را اخذ نمایید.

روش‌های برق‌کشی ساختمان:

یکی از مهم‌ترین موضوعات در برق کشی ساختمان انتخاب روش برق‌کشی هست. به طور کلی برق‌کشی در ساختمان به دو روش برق‌کشی ساختمان به روش روکار و برق‌کشی به روش تو کار وجود دارد.

در برق‌کشی ساختمان به روش روکار کلیه سیم‌های برق ساختمان از روی دیوار رد شده و قابل‌ مشاهده هست. برای پوشیده‌شدن سیم‌های برق در این روش از داکت استفاده می‌شود.

در برق‌کشی به روش توکار برخلاف روش روکار کلیه سیم‌های برق از داخل دیوار ساختمان و از زیر گچ و سیمان‌ها رد می‌شود. در این روش هیچ‌ یک از سیم‌های برق دیده نمی‌شود و نسبت به روش روکار متداول‌تر است.

اصول برق‌کشی ساختمان:

برق‌کار حرفه‌ای ساختمان می‌بایست با اصول برق‌کشی در ساختمان آشنا بوده و آنها را اجرا کند. رعایت اصول سیم‌کشی ساختمان از اهمیت بالایی برخوردار است، در ادامه به معرفی برخی از مهم‌ترین اصول برق‌کشی در ساختمان می‌پردازیم:

ﻧﺴﺒﺖ ﻗﻄﺮ داﺧﻠﻲ ﻟﻮﻟﻪ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ دﺳﺘﻪ سیم‌ها حداقل ۱.۳ باشد. 

لوله‌ها ﺑﺎﻳﺪ در ﻫﻨﮕﺎم ﻧﺼﺐ ﺧﺎﻟﻲ ﺑﺎﺷﻨﺪ.

ﻓﻘـﻂ ﺑـﺎ اﺳـﺘﻔﺎده از لوله‌های ﻓﻮﻻدی ﻳﺎ ﭘﻼﺳﺘﻴﻜﻲ ﻣﺪارﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ در زﻳﺮ کف‌ها ﻗﺮار می‌گیرند ﺑﺎﻳـﺪ ﺻﻠﺐ اﺟﺮا ﺷﻮﻧﺪ.

نباید بیش از چهار خم ۹۰ درجه در ﻃﻮل ﻫﺮ قسمت از لوله‌کشی ﻛﻪ ﺑﻴﻦ دو جعبه‌تقسیم ﻳـﺎ وسیله‌ای ﻣـﺸﺎﺑﻪ قرار دارد وجود داشته باشد.

 اﺳﺘﻔﺎده از ﻟﻮﻟﻪﺑﺮ در لوله‌کشی‌ها ﻣﻤﻨﻮع اﺳﺖ.

  ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻧﻮع ﻟﻮﻟﻪ ﺑﺪون ﺗﻌﺒﻴﻪ ﻧﻮﻋﻲ ﺟﻌﺒـﻪ در ﻣﺤﻞ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻣﻤﻨﻮع اﺳﺖ.

سیم‌های استفاده‌شده در سیم‌کشی‌ها باید تا مقطع ۱۰ میلی‌متر مربع از نوع تک مفتولی با عایق‌بندی پی‌وی‌سی باشد.

 ﭘﻴﭽﻴﺪن سیم‌ها ﺑﻪ دورهم ﺑﺮای اﻳﺠﺎد اﺗﺼﺎل اﻟﻜﺘﺮﻳﻜﻲ ﻣﻤﻨﻮع اﺳﺖ.

اﻧﺠﺎم ﺳﻴﻢ‌کشی‌های روﻛﺎر ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از سیم‌های ﭼﻨـﺪﻻیه ﻣﺎﻧﻨـﺪ ﺑﻨـﺪﻫﺎی اﻛﻴﺪا ﻣﻤﻨﻮع اﺳﺖ.

و بسیاری از موارد دیگر

مراحل برق کشی ساختمان:

پس از آشنایی با اصول برق کشی در ساختمان برق‌کار حرفه‌ای می‌بایست با آگاهی از مراحل برق کشی در ساختمان اقدام به سیم کشی کند. مراحل برق کشی در ساختمان عبارتند از:

پیش از کف سازی و کاشی‌کاری و سفیدکاری دیوار

نقشه برق ساختمان را بکشید

تراز کردن قوطی کلیدها و شیار زدن مسیر لوله‌ها

کندن قوطی کلیدها و سوراخ کردن محل روشنائی سقفی

اجرای لوله برق گذاری

پوشاندن لوله‌های برق

نصب جعبه‌فیوز، آنتن، ماهواره و تلفن

تامین ارتینگ ساختمان

گذاشتن لوله فولادی 

بعد از کف سازی و کاشی‌کاری و سفیدکاری دیوار

تمیز کردن قوطی کلیدها

سیم گذاشتن در لوله پولیکاها

گذاشتن کابل شیلد دار برای بلندگوها

کابل‌کشی برق، کابل‌کشی تلفن، آنتن، ماهواره و آیفون

انجام اتصالات سر سیم‌ها

قلع اندود و عایق‌کاری کل اتصالات

بعد از نقاشی و کف تمام‌شده

بستن کلیه کلید و پریها

بستن ترمینال بر روی سر سیم‌ها

نصب دتکتورهای دود و شستی

نصب آیفون تصویری، آنتن مرکزی، نور مخفی‌ها و غیره

نصب پایه سینی برق بر روی دیوار

نصب لوله زیرسینی برق

برق‌کشی ساختمان را از کجا آغاز کنیم؟

همانطور که اشاره شد برق کشی ساختمان یکی از مهم‌ترین موضوعات در آماده سازی ساختمان هست که با توجه به رشد بازار ساختمان‌سازی در دنیای امروز از بازار کار عالی برخوردار بوده و برق‌کاران حرفه‌ای ساختمان از درآمد بالایی برخوردار می‌باشند؛ اما سؤالی که مطرح می‌شود این است که برق‌کاری ساختمان را چگونه و از کجا آغاز کنیم.

برای کسب مهارت‌های لازم در زمینهٔ برق‌کاری ساختمان راه‌های مختلفی وجود دارد. شما می‌توانید برای مدتی نزد استاد برق ساختمان شاگردی کرده و از این طریق مهارت‌های لازم این شغل را به دست آورید. البته باید گفت این روش نیاز به زمان زیادی داشته و در این مدت‌زمان ممکن است افراد بسیاری وارد بازار کار این شغل شده و از شما سبقت بگیرند.

روش دیگر شرکت در دوره آموزش مجازی نقشه کشی و سیم کشی برق در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان است. ما شرکت در دوره‌های آموزش مجازی برق ساختمان بنیاد آموزش مجازی ایرانیان را پیشنهاد می‌کنیم، زیرا این آموزشگاه به‌صورت تخصصی و جامع صفر تا صد برق کشی ساختمان و دیگر دوره های فنی و نظری را پوشش میدهد.

bama step

[wp-rss-aggregator sources=”81266″]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
بازدید: 8