عضویت

آموزش مربی کارآفرینی کودک و نوجوان- سطح مقدماتی: دوره های آموزش مجازی و مقاله های آموزشی مربی کارآفرینی کودک و نوجوان- سطح مقدماتی

مربی کار آفرینی کودک و نوجوان از مشاغل حوزه خدمات گروه امور مالی و بازرگانی می باشد و شامل شایستگی های: استعدادیابی و شناسایی ویروس های فکری و ترسیم جدول SWOT -برنامه ریزی عصبی کلامی NLP -مهندسی ذهن و پرورش فکر و خلاقیت – پیاده سازی مهارت های زندگی و ارتباط موثر – پیاده سازب مهارت های خود رهبری و هوش معنوی– پیاده سازی مهارت های کارآفرینی–بازی های کار آفرینی و ابداع بازی ها – هدایت تحصیلی و شغلی (راهنمایی از ایده تا اجرا برای طرح هاو ارائه محصول کارآفرینی )– برپایی جشنواره و بازارچه کارآفرینی می باشد. و با مشاغل کارآفرینی در ارتباط است.

آموزش مجازی مربی کارآفرینی کودک و نوجوان- سطح مقدماتی : امکان ثبت نام در دوره مجازی​

ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی مربی کارآفرینی کودک و نوجوان- سطح مقدماتی و اخذ مدرک معتبر مربی کارآفرینی کودک و نوجوان- سطح مقدماتی را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.

5/5
مربی کارآفرینی کودک و نوجوان- سطح مقدماتی

کارآفرین کسی است که یک مدل تجارت را توسعه می‌دهد، سرمایه فیزیکی و انسانی لازم برای شروع یک سرمایه‌گذاری جدید را فراهم می‌کند، آن را عملیاتی می‌کند و مسئول موفقیت یا شکست آن است. 

استعدادیابی و شناسایی ویروس های فکری و ترسیم جدول SWOT -برنامه ریزی عصبی کلامی NLP -مهندسی ذهن و پرورش فکر و خلاقیت – پیاده سازی مهارت های زندگی و ارتباط موثر و…

دوره آموزش مجازی مربی کارآفرینی کودک و نوجوان- سطح مقدماتی برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید.

بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک مربی کارآفرینی کودک و نوجوان- سطح مقدماتی را اخذ نمایید.

کارافرینی و اشتغال:

بی تردید پرداختن به موضوع کارآفرینی یکی از جذاب ترین حوزه های پژوهشی در بین دانشجویان و محققان به شمار ‌می‌رود. از طرفی کارآفرینی مفهومی است که ارتباط بین دانشگاه، جامعه و صنعت را تشریح می‌نماید. این ارتباط می‌تواند یکی از عوامل شکوفایی اقتصاد و اشتغال یک کشور شود.

علی رغم فرصت‌های قابل توجه در بازار کار ایران، آمارهای رسمی بیانگر نرخ بالای بیکاری در کشور می‌باشد. نرخ بیکاری جوانان 25 الی 29 سال در 1393 بالغ بر 8/28% می‌باشد. ولی می‌توان با محکم کردن پایه های زیرساختی کشور در حوزه کارآفرینی قطعاٌ این نرخ را با کاهش رو در رو کرد.

کارافرینی کودک به معنای کار کودک نیست:

آرتور شوپنهاور معتقد است که اگر آموزش چیزی را پیش از پنج سالگی آغاز و باوقار وآرامش فراوان آن را به گونه ای مداوم تکرار کنید برای ابد در ذهنتان باقی خواهد ماند. کارآفرینی کودک نه‌تنها به معنی کار کودک نیست بلکه ماهیتاً و اساساً با آن متفاوت است. کار کودک فعالیتی اجباری جهت کسب درآمد می‌باشد و فعالیت آموزشی هدفمندی محسوب نمی‌شود. همچنین کار کودک باعث محرومیت کودک از آموزش و یادگیری می‌شود.

کارآفرینی کودک به‌معنای ” آموزش کارآفرینی به کودکان” نیز نمی‌باشد. سن کودکی زمان مناسب برای یادگیری دانش و مهارت کارآفرینی ( در معنای اقدام به کارآفرینی به‌صورت جدی و واقعی، نه ساختگی یا تمثیلی) نمی‌باشد، بلکه زمان بسیار مناسبی برای ایجاد و توسعه ویژگی‌های شخصیتی کارآفرینانه در کودکان می‌باشد.

خلاقیت کودک:

همه کودکان ذاتاَ خلاق هستند، لیکن به طرز باور نکردنی ای خلاقیت آنان توسط والدین و مربیان سرکوب می‌شود. فراهم کردن زمینه خلاقیت کودکان، شناسایی و از بین بردن موانع خلاقیت آنان، باعث خواهد شد نسلی خلاق و مبتکر پرورش یابد. این نسل در آینده به کارآفرینانی تبدیل خواهند شد که از فرصت‌های موجود به نحو مؤثرتری استفاده می‌نمایند و پیشرفت‌های برای کشور و جامعه خود علل خصوص مشکل اشتغال‌زایی را به ارمغان می‌آورند.

به عقیده ی بسیاری از متفکران، کارآفرینی باید از همان روز اولی که کودک به مدرسه می رود به او آموزش داده شود. یک تفاوت عمده بین آموزش کارآفرینی به بزرگسالان و کودکان وجود دارد وآن هم این است که این آموزش در وجود کودکان نهادینه می شود و باعث می شود که درطول مسیر زندگیش کنجکاو، فعال و پویا باشد.

برای بوجود آمدن ذوق و انگیزه در کودکان گاهی پدر و مادرها نباید هر گونه امکاناتی را در اختیار فرزندانشان قرار دهند. به عبارتی گاهی کمبود امکانات و تجهیزات باعث می شود که کودکان خلاقیت خود را به کار گیرند و برای بوجود آوردن راه حل های جدید دست به کار شوند.

کارآفرینی در خون کسی نیست. مهارت آموختنی است. درواقع یک ذهنیت است. و چه زمانی بهتر از کودکی و نوجوانی برای ایجاد این ذهنیت؟ پس ایده های درآمدزایی فرزندانتان را سخره نگیرید و برای اجرای ایده هایشان کنارشان باشید تا بیاموزند.

چند روش برای کارآفرین شدن کودکان :

 اگر کودکان را طوری تربیت کنید که در کودکی بتوانند از طرف دیگران دوست داشته شوند موفقیت آنها در بزرگسالی حتمی است. این که آن ها تا چه اندازه می توانند با دیگران روابط اجتماعی دوستانه ای برقرار کنند نشان دهنده ی این است که در آینده تا چه میزان موفق خواهند شد.

برای تقویت خصوصیات خدمت به دیگران در فرزندتان به او بیاموزید که باید احساسات دیگران را درک کند . کارآفرینان و افراد موفق جهان اکثراً این ویژگی را دارند. چنین حسی نسبت به دیگران می تواند جهان آنها را تغییر دهد اینگونه همدردی را به آن‌ها آموزش می‌دهید.

امروزه  کودکان نیاز دارند که در مقابل چالش ها و مشکلات به وجود آمده راه حلی پیدا کنند. اگر فرزندان شما دچار اشتباه  می شوند از آن ها انتقاد نکنید .به آن ها این امکان را بدهید که راه حل مساله را با امتحان کردن بیابند.با این کار به بالارفتن خلاقیت در فرزندانتان کمک کنید.

و در آخر خوشبینی؛ کارآفرینان موفق معتقدند که تلاش آن ها  باعث ایجاد تغییرات و بهتر شدن امور می شود. برای به وجود آوردن این حس در فرزندتان می توانید صبح او را به شکلی مثبت برایش آغاز کنید. اگرشما انسانی با رفتار و افکار مثبتی  باشید، به تدریج این نوع مثبت اندیشی  به فرزندتان منتقل می شود.

[wp-rss-aggregator sources=”110873″]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
بازدید: 30