دپارتمان آموزش مجازی جهت شرکت علاقه مندان در این دوره ی آموزشی توضیحاتی را در این رابطه ارائه داده است. جهت ثبت نام در این دوره کوتاه مدت آموزشی و دریافت گواهینامه آموزشی معتبر در این زمینه، به قسمت ( ثبت نام ) از لیست دوره ها مراجعه فرمائید.
معرفی اولیه
هدف از این رشته تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در پروژههای مختلف عمرانی در زمینههای ساختمانسازی، راهسازی، پلسازی، برجسازی، سازهها و بناهای آبی، جمعآوری و دفع فاضلاب و غیره مسوولیت طراحی، محاسبه، اجرا و نظارت بر اجرا را بر عهده گیرند. مهندسی عمران شامل رشتههایی است که بیانگر کاربرد علم در ایجاد سازندگی و عمران است، یعنی هرچیزی که به آبادی یک کشور باز میگردد، مانند: سد، فرودگاه، جاده، برج، تونل، دکلهای مخابراتی، ساختمانهای مقاوم در برابر زمینلرزه، سیل و آتش و نیروگاه های برق و مصالح سبک، ارزان و با کیفیت مناسب برای ساخت و ساز، در حیطه کار مهندس عمران قرار میگیرد. برای آغاز تمامی پروژههای عمرانی به یک مهندس کارآمد عمران نیاز داریم تا علاوه بر رعایت جنبههای فنی و اجرایی، اقتصادی نیز عمل کند. چون اقتصادی بودن یک اصل در مهندسی عمران است.
وظایف یک مهندس عمران
محاسبه و اجرای سازههای مختلف مانند ساختمانها (اعم از مسکونی، اداری و صنعتی با سیستمهای سازه ای مختلف مانند آجری، بتنی و فولادی، و نیز طرح و اجرای سدها، پل ها، حفر تونل ها، راه ها و سازههای آبی و زیر زمینی به طوری که در شرایط معمولی پایدار و در مواقع بحرانی ( مانند زلزله ) کمترین آسیب را داشته باشد. به عبارت ساده تر مهندس عمران در هنگام طراحی هر سازه سعی در ایجاد تعادل میان دو عامل ایمنی و اقتصاد را دارد.
اهمیت و جایگاه در جامعه
کمتر جایی از یک جامعه و کمتر محلی از یک منطقه است که فعالیت های عمرانی به عنوان اولین واساسی ترین نیازهای آن طرح نشود. حتی تمام فعالیت های صنعتی، کشاورزی و … نیز از آن سود می برند.
علاوه بر رشد و توسعه جوامع،پیشرفت علم و فن آوری نیز ضرورت پرداختن و توجه دقیق و علمی به کارهای عمرانی و تغییر شیوه های گذشته را آشکار می سازد. فعالیتهای مختلف عمرانی در جهت ایجاد ساختمانها،راه ها،پل ها،سدها،شبکه های آبرسانی شهرها و روستاها،ساختمان های خاص نظیر نیروگاه های هسته ای و حرارتی و … بخش بزرگی از مجموعه فعالیت های اقتصادی و تولیدی کشور را به خود اختصاص می دهد.
فرصت های شغلی رشته مهندسی عمران
مراکز مختلفی به صورت مستقیم و غیر مستقیم در فعالیت های عمرانی نقش دارند که هر یک بنا به تناسب فعالیت خود اقدام به جذب فارغ التحصیلان می نمایند.
وزارت خانه های مسکن و شهر سازی، راه و ترابری، جهاد سازندگی و نیرو به صورت گسترده تر و سایر وزارت خانه ها، اداره ها، سازمان ها، مراکز دولتی و خصوصی نظیر: وزارت خانه های آموزش وپرورش، کشاورزی، فرهنگ و آموزش عالی، بانک ها و … به صورت غیر مستقیم برای کارهای عمرانی خود مثل طرح محاسبه ، اجرا و نظارت بر اجرا، نیاز به استخدام مهندسان عمران دارند. علاوه بر آن، شرکت های مختلف مهندسان مشاور که در کشور به صورت گسترده وظیفه طراحی، محاسبه و نظارت براجرای پروژه های ساختمانی را برعهده دارند، همچنین شرکت های ساختمانی و را ه سازی دولتی و خصوصی که در اجرای این طرح ها فعالیت دارند، تعداد کثیری از فارغ التحصیلان رشته عمران را استخدام می کنند.
وضعیت نیاز کشور به این رشته در حال حاضر
وقتی کسی صحبت از سازندگی میکند اولین چیزی که به ذهن هر کس میرسد پل، سد، کارخانه و کارگاه است که ساخت بنای همه اینها بر عهده مهندسین عمران است و به همین دلیل فرصتهای شغلی این رشته در همه جای دنیا بسیار زیاد استدر همه کشور ما نیز که فعالیتهای عمرانی ۳۰ تا ۴۰ درصد کل بودجه کشور را به خود اختصاص میدهد، بازار کار یک مهندس عمران از مهندسین رشتههای دیگر بیشتر است. بویژه این که کشور ما بعد از .انقلاب در زمینه مهندسی عمران رشد زیادی داشته است
با توجه به روند رو به رشد ساخت و ساز بناهای شهری در ایران و احتیاج به مسکن و ساختمان به نظر میرسد بازار کار این رشته همچنان پویا و پرتحرک باشد.
نرم افزارهای رشته مهندسی عمران
لیست نرم افزارها:
نرمافزار تحلیل ، آنالیز و طراحی سازه SAP
نرمافزار طراحی دالها و پیهای بتن آرمه SAFE
نرمافزار تحلیل دینامیکی و استاتیکی سازههای بتنی Etabs
ابزاری سریع و قدرتمند برای مدلسازی و طراحی بعدی ArchiCAD
نرمافزار طراحی و تحلیل سازههای بتنی و فولادی Tekla Structures /XSteel
نرمافزاری جهت انجام امور نقشهبرداری و تهیه نقشههای جغرافیایی SDRMAP
نقشهکشی محیطهای صنعتی مانند کارخانه و نیروگاه Micro Tation
نرمافزار ایجاد و تحلیل مقاطع سازهای Section Builder
ترسیم نقشههای توپوگرافی، هم عیار، هیدروگراف، محاسبه خاکبرداری و خاکریزی و ذخایر معدنی Surfer
نرمافزار قدرتمند در زمینه مهندسی خاک برای تحلیل بعدی Plaxis
تحلیل سازه Robot Millennium
تحلیل سازههای مختلف ساختمان Staad Pro
نقشه کشی Canvas
تحلیل و طراحی سازههای ویژه ، دیوار حامل ، صفحه ستون و … Prokon
طراحی مدلهای اولیه پروژه با امکانات برآورد هزینه Robot Robin
آنالیز و طراحی سازه Straus Release
طراحی و محاسبات پل Luses .
نقشه کشی AutoCAD
نرم افزار تحلیل و طراحی سازه های ساختمانی برای دانشجویان عمران CSI ETABS
نرم افزار سالید ورکس جهت طراحی سازه های صنعتی به صورت ۳ بعدی:SolidWorks Premium
: نرم افزاری مخصوص دانشجویان عمران برای طراحی کف بتنی و سیستمهای بنیادی CSI SAFE
مهمترین نرم افزار های رشته مهندسی ژئوتکنیک (خاک و پی) جهت تحلیل دو بعدی، تغییر شکل و پایداری سنگ و خاکPlaxis Professional
تواناییهای مورد نیاز یک مهندس عمران
• اجتماعی بودن
یک مهندس عمران باید بسیار اجتماعی و دارای توان ایجاد ارتباط با سایرین باشد. چون رشته مهندسی عمران یک رشته گروهی است. یعنی متخصص عمران در محیط کار خود با اقشار مختلف جامعه از جامعه کارگران، تکنسینها و مهندسان رشتههای دیگر سروکار دارد و باید با همه این افراد ارتباطی قوی برقرار کند تا بتواند شاهد پیشرفت و موفقیت در کارش باشد.
• قوی بودن دروس پایه
با توجه به کمیت و کیفیت درسهایی که در این رشته ارایه میگردد، داوطلب باید از توان و دانش برتر در زمینههای ریاضی و فیزیک برخوردار باشد تا در فهم دروس پایه به مشکل بر نخورده و دروس تخصصی و فنی را به راحتی فراگرفته و در آنها خبره گردند.
• سایر فاکتورها
رشته مهندسی عمران دارای دو بعد طراحی و اجرا است.در این میان عدهای از مهندسان جذب کارهای اجرایی میشوند که در این صورت باید آمادگی کار در کارگاههای داخل و خارج شهر را داشته باشند یعنی برای برنامهریزی و سروکار داشتن با اقشار مختلف مردم آماده باشند و عدهای نیز جذب بعد طراحی میشوند که این عده نیز باید آمادگی کارهای محاسباتی را داشته باشند و از ریاضیات قوی، صبر و حوصله بسیار و قدرت تجزیه و تحلیل بالا برخوردار باشند.
از این رو داشتن مهارتهای زیر برای یک مهندس عمران ضروریست:
o توان جسمی بالا
o قدرت تجزیه و تحلیل بالا
o توان محاسبه مسائل پیچیده ریاضی و فیزیک مکانیک
o قدرت تجسم(دید مهندسی)
o دقت در جزئیات
o قدرت تصمیم گیری و انتخاب
o آشنایی با فهرست بها و قوانین و بخشنامههای جاریه
o آشنایی با کامپیوتر و استفاده از نرمافزارهای عمرانی و تحلیلی
o آشنائی با صورت وضعیت و متر و برآورد
o آشنائی با کلیات نقشه برداری
اطلاعات دانشگاهی رشته مهندسی عمران
گرایشهای تحصیلی در مقطع کارشناسی در ایران
در ایران این رشته در سطح کارشناسی دارای سه گرایش عمران-عمران، عمران-نقشهبرداری و عمران-آب و در بعضی دانشگاهها گرایشهای عمران-سازه، عمران-خاک و عمران-راه در سطح کارشناسی ارشد به آن اضافه میشود.
عمران-عمران
این رشته قبلاً به مهندسی راه و ساختمان موسوم بوده و به منظور تربیت مهندسان طراح، محاسبه و اجرای پروژههای ساختمانی، صنعتی، راهسازی و تأسیسات آبی و نظارت بر حسن اجرای طرحهای عمرانی در زمینههای فوق و همچنین همکاری با مهندسان مشاور یا محاسبه در زمینههای یاد شده، به وجود آمدهاست.مانند سایر رشتههای مهندسی، این رشته دارای ۲۳ واحد عمومی است.همچنین دانشجویان این رشته باید تعداد ۲۵ واحد را به عنوان واحدهای پایه بگذرانند.علاوه بر این واحدها،۹۵ واحد اختصاصی که دروسی از جمله کارآموزی و پروژههای فولاد و بتن و راه سازی نیز جزو دروس این دانشجویان میباشد.با توجه به سیاستهای عمرانی و سرمایهگذاریهای دولت برای ایجاد ساختمانها، راهها، پلها، سدها، نیروگاههای هستهای و حرارتی، رفع نیازهای عمرانی در زمینه مسکن و تأسیسات آبی جهت تامین آب آشامیدنی شهرها و روستاها همچنین بازسازی مناطق جنگزده اهمیت این رشته مشخص میشود.فارغالتحصیلان این رشته میتوانند در وزارتخانهها(نظیر وزارتخانههای راه و ترابری، مسکن و شهرسازی و نیرو)و شرکتهای دولتی و خصوصی و مهندسان مشاور به کارهای طراحی، محاسبه و اجرا بپردازند.
عمران-نقشهبرداری
طراحی و اجرای برنامههای عمرانی و مطالعات مربوط به زمین مستلزم وجود اطلاع دقیق مهندسی(مسطحاتی، ارتفاعی، چگونگی) به صورت نقشههای گوناگون(ترسیمی، رقمی، تصویری) از منطقه مورد نظر است.مجموعه نقشهبرداری پاسخگوی این نیازها به گونهای هماهنگ با دیگر رشتههای عمران است و هدفش تربیت افرادی است که آگاهی علمی کافی و مهارت فنی لازم را در زمینه نقشهبرداری داشته باشند. داوطلبان ورود به این رشته باید در ریاضیات و فیزیک قوی بوده(جالب است که بدانید این رشته بیشترین ریاضی را در تمام رشتههای مهندسی دارا میباشد با داشتن ۲۱ واحد در دانشگاه) علاقهمندی و آمادگی جسمی(برای کارهای صحرایی و غیره) لازم را دارا باشند.بعضی دروس تخصصی این رشته عبارتاند از:
بعضی تواناییهای دانشآموختگان این رشته عبارتاند از: مدیریت گروههای اجرایی در عملیات نقشهبرداری، طرح و برنامههای سیستم نقشه، محاسبات و برنامهریزی در زمینههای مختلف فنی نقشهبرداری، تدریس و آموزش در دوره کاردانی(پس از طی دوره مربوط به تعلیم و تربیت). امکان ادامه تحصیل در این رشته تا حد کارشناسی ارشد در داخل و در سطوح بالاتر در خارج از کشور موجود است. سازمان نقشهبرداری وزارت برنامه و بودجه، وزارت راه و ترابری، وزارت نفت، سازمان آب، سازمان بنادر و کشتیرانی، اداره جغرافیایـی ارتش و سپاه و بخش خصوصـی و غیره از جمله محلهای جذب فارغالتحصیلان این رشتهاست. زیربنای کلیه کارهای عمرانی نقشه برداری است و با توجه به لزوم انجام دادن کارهای عمرانی، فارغالتحصیلان آن سریعا جذب بازار کار میشوند. داوطلبان باید به سختی کار در بیابان و کوهستان و شرایط سخت نقشهبرداری توجه داشته باشند.
عمران-آب
این دوره(کارشناسی) به منظور تربیت متخصصانی تدوین شدهاست که بتوانند در زمینههای شناخت منابع آب و کنترل و بهسازی کیفیت منابع آب اطلاعات لازم را به دست آورند تا بتوانند در مراحل مختلف طراحی، نظارت و مدیریت پروژههای آب کار کنند.با توجه به اینکه توسعه کشور در زمینههای کشاورزی، صنعتی، عمران و غیره بستگی به میزان آب قابل استفاده دارد میتوان صنعت آب را در ایران در زمره صنایع مادر به حساب آورد.داوطلبان ورود به این دورهها باید در دروس ریاضی، فیزیک و شیمی دبیرستان قوی بوده، علاقهمندی و استعداد لازم(خصوصا در زمینه طراحی) را داشته باشند. دروس این دورهها به صورت عمومی، پایه، اصلی، تخصصی، انتخابی و کارآموزی (کارآموزی صحرایی پروژه تخصصی و کارآموزی تخصصی) است. بعضی دروس اصلی و تخصصی این گرایشها عبارتاند از :
فارغالتحصیلان این دورهها تواناییهای لازم را در زمینههای مربوط به کارشناسی مطالعه منابع آب، تأسیسات آبی و سازههای هیدرولیکی، کارشناسی آب و فاضلاب و نظارت بر حسن اجرای طرحهای آبی را خواهند داشت. سازمان آب، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو و بخش خصوصی و غیره از جمله مراکز جذب فارغالتحصیلان این دورهاست. یکی از امتیازات این گرایشها آن است که علاوه بر محاسبات سازهای، وارد محاسبات هیدرولوژی و هیدرولیک نیز شده و بر وسعت کار میافزاید.
عمران-خاک و پی
مهندسی ژئوتکنیک یا مهندسی خاک و پی یک شاخه از مهندسی عمران است که در آن بر روی رفتار خاک تحت بارهای وارده از سازههای گوناگون مطالعه میشود. در مهندسی ژئوتکنیک از دو علم پایهای مکانیک خاک و مکانیک سنگ برای مطالعهی رفتار خاک و سنگ بستر استفاده میشود. از جمله موارد مورد علاقه مهندسین خاک و پی میتوان به ظرفیت باربری خاک تحت پی، پایداری شیبها و گودبرداریها، سازههای خاکی ساخت بشر مانند سد خاکی، افزایش قابلیت بارگذاری بر روی خاک از طریق تکنولوژیهای مختلفی از جمله شمعکوبی، میخکوبی در خاک و استفاده از مصالح ژئوسنتتیک اشاره کرد.
در ایران در دانشگاههای مختلف سراسری و آزاد گرایش خاک و پی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا تدریس میشود. از جمله دروس مختلف در سطح کارشناسی ارشد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
عمران-زلزله
این رشته که اکثراً با عمران-سازه یکسان پنداشته میشود، در حقیقت کاربردی جداگونه دارد. در رشته سازه هدف بیشتر تحلیل رفتارهای درونی و تحلیل اعضا و مدل نمودن سازه برای بارهای استاتیکی میباشد در حالیکه در رشته عمران-زلزله هدف آنالیز و بررسی نیروهای خارجی و دینامیکی وجانبی، بررسی نحوه عملکرد، راهکارهای مقابله و بررسی رفتار لرزهای سازه میباشد.
این رشته نسبت به گرایشهای دیگر عمران در کشور ما نوپا بوده و در سالهای اخیر و خصوصاً بعد از زلزلههای مهمی چون رودبار و بم آئین نامههایی برای تخصیص ضرایب محاسباتی برای آن در نظر گرفته شدهاست که آخرین آئین نامه مورد استفاده در این بخش آئین نامه ۲۸۰۰ ویرایش سوم میباشد. با توجه به کاربرد زیاد نانوتکنولوژی احتمال استفاده ازمصالح نوین که پاسخ مناسبی به زلزله بدهد وحتی ازانرژی زلزله برای رفع نیازهای انرژی ساختمان استفاده کند بعید نیست. احتمالا نانو کامپوزیتهای سازهای جایگزین مصالح سنتی خواهد شد که صرفه جوئی قابل ملاحظه در مصرف مصالح وانرژی در راستای بهینه سازی ساختمان درپی خواهد داشت.
گرایشهای تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در ایران
رشته مهندسی عمران در ایران تا مقطع دکتری تدریس میشود.
تواناییهای فارغ التحصیلان مقطعهای کارشناسی ارشد و دکتری
در دوره های تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) بیشتر به جنبه های نظری و پژوهشی پرداخته می شود. بدین جهت فارغ التحصیلان این دوره ها در هر یک از گرایشهای یاد شده، بیشتر تواناییهای علمی و محاسباتی و به طور کلی نظری خود را افزایش می دهد، اگر چه این افزایش توانایی ، در کارهای اجرایی علمی نیز از نظر صحت اجرا می تواند نقش مهمی داشته باشد.
در مقطع دکتری دانشجو ضمن افزایش مراتب علمی خود، در یک زمینه تخصصی تر، قدرت و توان خود را برای انجام کارهای تحقیقاتی و توسعه مرزهای دانش و رفع معضلات علمی و اجرایی از طریق پژوهش بالا برده، تحقیقاتی را در یک مورد خاص، انجام می دهد.
جذب فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی در محیطهای کار
از آن جا که این فارغ التحصیلان علاوه بر تواناییهای یک کارشناس عمرا ن ، از نظر علمی و نظری وپژوهشی در یک زمینه خاص، معلومات بیشتری دارند، بدین جهت کارایی بیشتری نیز دارند واز مطالب فراگرفته شده می توانند در زمینه های طراحی و محاسباتی دقیق و تخصصی تر و همچنین پژوهشی، استفاده نمایند. این گونه فارغ التحصیلان ضمن آن که می توانند در تمام محل های جذب فارغ التحصیلان کارشناسی مشغول به کار گردند، مسوولیتهای بالاتر و سنگین تر علمی، پژهشی و اجرایی را به عهده می گیرند. پس از پپایان دوره دکترای تخصصی، امکان همکاری در دانشگاهها و سایر مراکز علمی و پژوهشی به عنوان عضو هیات علمی برایشان میسر می گردد.
معرفی رشته مهندسی عمران – مهندسی محیط زیست – مقطع کارشناسی ارشد
تعریف وهدف:
الف- تعریف : کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست دوره ای است آموزشی- پرورشی با تاکید بیشتر بر روی آموزشی، مرکب از تعدادی دروس نظری، کاربردی و آزمایشگاهی و برنامه تحقیقاتی در زمینه مهندسی محیط زیست جهت افزایش اطلاعات کارشناسائی نظیر کارشناسان مهندسی عمران، مهندسی آب، مهندسی شیمی، مهندسی محیط زیست، مهندسی مکانیک و مهندسی بهداشت محیط و نیز ایجاد زمینه کافی جهت درک و توسعه و کاربرد تکنیک های موجود در این رشته .
ب: هدف: دوره کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست، آموزش افرادی است که دارای توانائیهای لازم جهت طراحی و نظارت برحسن اجرای پروژه های تخصصی در زمینه های مختلف مهندسی محیط – زیست بوده و در ضمن قادر به انجام تحقیقات لازم جهت حل مسائل و مشکلات زیست محیطی کشور باشند. از جمله پروژه های تخصصی در زمینه های مختلف مهندسی محیط زیست محیطی کشور باشند. از جمله پروژه های تخصصی مورد نظر این برنامه عبارتند از:
۱- شناخت و کنترل آلودگی منابع آب، خاک وهوا
۲- طراحی تاسیسات آب و فاضلاب شهری، روستایی و صنعتی
۳- کنترل آلودگیهای حاصل از مواد زائد جامد
۴- برنامه ریز و مدیریت اجرای طرحهای زیست محیطی
فارغ التحصیلان این دور دارای زمینه کافی برای احراز مشاغل زیر می باشند:
الف: محاسبه و طراحی سازه های منابع آب و سد سازی
ب: همکاری با مهندسین مشاور سد سازی، منابع آب و مشارکت در طرح و نظارت بر اجرای پروژه های موضوع فعالیت این موسسات
ج: همکاری با وزارتخانه ها و سازمانهای مسئول اجرای طرحهای عمرانی در زمینه آب رسانی مانند وزارت نیرو، وزارت کشاورزی، وزارت مسکن و شهرسازی و شهرداری ها
ضرورت و توانایی
فعالیتهای صنعتی موضوع این دوره کارشناسی ارشد عمدتاً در ارتباط با فعالیتهای مهندسی عمران ونیز دوره کارشناسی ارشد سازه است. تفاوت فعالیتهای این دوره عمدتاً در نوع تخصص آن در زمینه سازه های آبی است. ضرورت این دوره با توجه به حجم سرمایه گذاری مملکت در صنعت آب و نیاز فوق العاده به جمع آوری و نگهداری ابها و استفاده صحیح از آنها در جهت تامین آب آشامیدنی شهر با تولید برق و نیز تامین توسعه کشاورزی کاملاً مشهود است. حجم فوق العاده سرمایه گذاری در این زمینه طبعاً نیاز قابل ملاحظه ای به متخصصین در زمینه های مختلف ونیز در سطوح مختلف صنعت آب دارد. این دوره برای تامین قسمتی از این نیاز در نظر گرفته شده است.
مکانیک خاک و پی:
فارغ التحصیلان این مجموعه زمینه فنی کافی را برای احراز مشاغل زیر را دارند:
الف: همکاری با وزارتخانه ها و سازمانهای مسول برنامه ریزی، طرح و نظارت طرحهای عمرانی نظیر وزارت راه و ترابری – وزارت مسکن و شهرسازی، شهرداریها
ب: همکاری با مهندسین مشاور جهت مشارکت در طرح و نظارت طرح های عمرانی
ج: همکاری با ارگان های و نهادهای که با مسائل عمرانی در ارتباط هستند.
دوره آموزشی مرتبط:
ضرورت و توانایی
فعالیتهای عمرانی موضوع این دوره کارشناسی ارشد عمدتاً بخشی از فعالیتهای موضوع دوره کارشناسی مهندسی عمران است و تفاوت این دو تنها در سطح تخصص مورد نیاز می باشد. حجم قابل ملاحظه ای از نیاز تخصصی در زمینه مکانیک خاک و پی توسط کارشناس عمران برآورده می شود. تاسیس این دوره تنها برای برآوردن آن بخشی از نیازهای تخصصی است.
که به سطح علمی بالاتر مربوط می شود.
با عرض سلام و خسته نباشید ، بنده در سالها پیش مدرک معادل لیسانس در رشته راه و ساختمان دریافت نمودم و از آنجائیکه مدت نزدیک به 30 سال است در کارهای ساخت و ساز مشغول میباشم و در همین رشته فعالیت دارم و برای گرفتن پروانه اشتغال از نظام مهندسی نیاز به مدرک غیر معادل میباشد ، آیا با شرکت در این دوره ای که میفرمائید ، آیا با مدرک این موسسه میتوان پروانه اشتغال دریافت نمود یا خیر؟ با تشکر
با سلام :
دوست عزیز پیشنهاد میشود این موضوع را از مرجع مورد نظر خود استعلام فرمایید.
با عرض سلام ، بنده تصورم اینست که خیلی مشکل است که فردی بدون حضور در کلاسهای درس بتواند فارغ التحصیل رشته عمران بشود ، چرا که رشته عمران یک رشته فنی مهندسی و کاربردی میباشد که بایستی خیلی از دروس را در آزمایشگاهها تجربه نمود و دروسی همچون : حلیل 1 و 2 و مقاومت مصالح و استاتیک وسازه های فولادی و بتنی و………. در کلاسهای درس آموزش ببیند ، لذا فردی که هیچگونه اطلاعات پایه ای ندارد ، چگونه میتواند با گذراندن دروس به صورت غیر حضوری در رشته مهندسی عمران فارغ التحصیل گردد؟ چنانچه پاسخ بفرمائید ، سپاسگزار خواهم بود .
سلام :
جناب آقای مومنی زاده عزیز این مقاله به طور کلی جهت آشنایی علاقه مندان به این رشته معرفی شده است و این موارد در دانشگاه ها تدریس می گردند.
دوره های طرح شده در سایت به صورت تئوری و کوتاه مدت در شاخه های تخصصی رشته های مادر جهت افزایش سطح دانش موضوعی ارائه گردیده اند و تا کنون بازخورد های دریافتی از دانشپذیران نشان دهنده رضایت آنها از این شیوه فراگیری بوده است.
با تشکر از ارتباط شما
با سلام
آیا دریافت این مدرک جهت گرفتن رتبه از معاونت راهبردی ریاست جمهوری معتبر است. ضمنا در پاسخ به پاسخ شما در رابطه با سوال یکی از کاربران با ید عرض کنم که این از جمله وضایف مجموعه شما میباشد که اعتبار کاربردی بودن مدارک خود را اثبات کنید. یعنی مدارک شما در سازمانهای مرتبط آیا قابل پذیرش است یا خیر؟
با سپاس
دوست عزیز فعالیت ما در قالب یک شرکت خصوصی متخصص بر بستر مجازی و نرم افزار های آموزشی می باشد و سازمان های بسیار زیادی در کشور وجود دارند که ممکن است این شیوه آموزش را بپذیرند و همچنین ممکن است به دلیل نو بودن و مخصوصا اینکه هنوز ارگان های مربوطه برنامه ای جهت ارائه آموزش به این شیوه ها ندارند پذیرفته نباشد – البته مرکز ما همواره سعی در معرفی حامیان و شرکت های معتبری که خود از آموزش های مجازی بنیاد استفاده نموده اند دارد اما ممکن است این پروسه زمانبر باشد و یا گستره وسیعی را پوشش ندهد لذا اط شما بزرگواران تقاضا می گردد خود استعلام نمایید و در صورت موافت سازمان مربوطه این موضوع را به اطلاع مابقی افراد هم رسانیده تا آگاهی در سطح جامعه افزایش یابد.
پیشاپیش از توجه و همکاری جنابعالی سپاسگذاریم
با سلام
من در سال 87 از رشته کارشناسی مکانیک گرایش جامدات فارغ التحصیل شده ام. می خواستم در رشته عمران ادامه تحصیل دهم.به نظر شما بهترین دانشگاه برای سیستم غیر حضوری در این رشته کدام است؟
لطفا زمان ثبت نام آن را نیز برایم بگویید.
باسلام
خواستم بدونم رشته ی عمران برای خانم ها بازار کار دارد ؟ در چه زمینه ی ؟ من فوق دیپلم عمران دارم برای کارشناسی باید شرکت کنم . بنظرتون برای موفق شدن در این رشته به چه چیزهای نیاز هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو رو خدا جوابمو بدین.
باسلام
خواستم بدونم رشته ی عمران برای خانم ها بازار کار دارد ؟ در چه زمینه ی ؟ من فوق دیپلم عمران دارم برای کارشناسی باید شرکت کنم . بنظرتون برای موفق شدن در این رشته به چه چیزهای نیاز هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خسته نباشید.باتوجه به نبود وقت برای ادامه تحصیل میخواستم بدونم چجوری میشه لیسانس یا کاردانی عمران معتبر از دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم گرفت وبدون حضور در دانشگاه
نمیشه آموزش نرم افزار های تخصصی این رشته رو آموزش بدید
البته دوست عزیز بز هم شما از طریق درخواست دوره جدید – موارد مورد نظر خود را ثبت نمایید. با تشکر
سلام
من دانشجوی ارشد رشته زمین شناسی مهندسی هستم میخواستم بدونم من میتونم برای نقشه کشی ساختمان در جایی غیر دانشگاه آموزش ببینم و گواهی بگیرم ؟ در صورت بله، من به کجاها میتونم مراجعه کنم ؟
با سپاس فراوان
بدترین و اشغالترین رشته ای که عده زیادی رو بیکار و بدبخت کرده اصلا ارزش نداره عمر تللف کرد