آموزش مجازی پرورش دهنده خرما
آموزش مجازی پرورش دهنده خرما، برای آشنایی کامل افراد با خرما ایجاد شده است. پرورش دهنده خرما وظايفي از قبيل احداث نخلستان، تكثير نخل، کاشت نهال خرما، مراقبت و برداشت خرما، عمليات پس از برداشت و مبارزه با آفات و امراض خرما را شامل مي گردد. کاشت نخل یا ایجاد نخلستان در مناطق گرمسیر جهان رونق دارد ساختار مقاوم فیزیولوژیکی این گیاه در برابر شوری، گرما و خشکی محیط باعث سازگاری آن شده است. خرما یکی از مقدس ترین و قدیمی ترین درختان میوه شناخته شده برای انسان است پیدایش درختان خرما در جهان از دوران دوم زمین شناسی آغاز شده این گیاه از نواحی جنوب غربی آسیا و بین النهرین منشاء گرفته است.
آموزش کاشت خرما مرحله به مرحله:
+پاجوش خرما: پاجوش حاصل رویش جوانه ای است که در روی ساقه یا ریشه به وجود میآید. به طور معمول پاجوش های ریشه را برای کاشت انتخاب میکنند. پاجوش ها بعد از ۳ سالگی برای کاشتن انتخاب میشوند. برای جداکردن پاجوش از درخت، خاک اطراف آن را کنار میزنند، بعد با چند ضربه یک دیلم آهنی لبه تیز، آن را از درخت مادر جدا میکنند.
+کشت بافت خرما : میتوان قسمتی از بافت گیاهی جوان درخت خرما یا پاجوش آن را در محیط کشت مصنوعی در آزمایشگاه مجهز. و استریل و با استفاده از مواد محرک پرورش داد. هم چنین ازدیاد بافت گیاهی یاد شده در لوله های آزمایش امکانپذیر است. این نهالها پس از انتقال به گلدان نیاز به یک سال مراقبت دارد پس از رشد نهال تا ارتفاع حدود ۴۰ سانتیمتر گلدان را عوض میکنند. این نهال به ۳ سال مراقبت در منطقه و در شرایط محیطی نیمه بسته نیاز دارد، پس از آن برای کاشتن آماده می شود.
+آماده سازی زمین برای کشت خرما: مدتی پیش از کاشتن نهال(پاجوش) زمین را شخم میزنند، ردیف های کاشت را روی زمین با خطکشی معین میکنند. سپس چاله هایی به گودی یک تا ۵/۱ متر حفر میکنند. برخی از نخلکاران با کود حیوانی و خاک نیمی از چاله را پر میکنند.
+نحوه کاشت پاجوش خرما: پاجوش را داخل چاله میگذارند و اطراف آن را با خاک میپوشانند. به گونه ای که فاصله ریشه ها از سطح خاک کمتر از ۱۵ سانتیمتر و بیشتر از ۵۰ سانتیمتر نباشد. بعد از کاشتن پاجوش، اطراف آن را با برگ خرما میپوشانند. تا مانع صدمه دیدن آن از تابش شدید آفتاب یا آسیب توسط حیوانات بشوند. فاصله درختان از یکدیگر معمولاً ۸ تا ۱۰ متر است. و بستگی به این دارد که بخواهند بین درختان، گیاه یا درختی دیگر بکارند یا نه. اگر زیر درختان خرما درختان دیگری مثل مرکبات غرس شود لازم است فاصله های زیادتری منظور شود.
سرفصل های دوره آموزش مجازی پرورش دهنده خرما:
- حداث نخلستان و آماده سازي آن جهت کاشت
- تكثير نخل خرما
- کاشت نهال خرما
- مراقبت از نخلستان
- پيشگيري و مبارزه با آفات و امراض مهم خرما
- برداشت خرما
- عمليات پس از برداشت
پیش نیاز دوره پرورش دهنده خرما:
این دوره به پیش نیاز خاصی نیاز ندارد و دوره از پایه آموزش داده می شود.
فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیشازحدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحهکلید بپرهیزید.
نظرات خود را براساس تجربه و استفادهی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمهای خودداری کنید.
1,251,000 تومان
معادل ساعت آموزشی | 114 ساعت |
---|---|
مخاطب دوره | بزرگسالان |
ناشر | دانش گستر نشان |
- غیر حضوری از طریق ارسال پکیج آموزش مجازی
- فعالسازی آنی لینک دانلود، پس از ثبت سفارش
- دسترسی به فایل محصول به صورت مادامالعمر
- مدرک معتبر رایگان بنیاد دارای ارزش ترجمه
- عدم نیاز به مهارت و یا مدرک تحصیلی خاص
- امکان درخواست ترجمه بین المللی مدرک
- امکان اخذ نامه پذیرش مقاله پایان دوره
- امکان دریافت کارت دانش پذیری بنیاد
هنوز بررسیای ثبت نشده است.