عضویت

آموزش مدیریت MBA گرایش مدیریت رسانه: دوره های آموزش مجازی و مقاله های آموزشی مدیریت MBA گرایش مدیریت رسانه

رسانه از تمدن‌های جدید بوجود آمده‌ و مورد توجه است. اکنون آنچه که مصداق این تعریف است وسایلی همانند: روزنامه‌ها، مجلات، رادیو، تلویزیون، ماهواره، اینترنت، CDها، ویدئو و… می‌باشد. رسانه‌ها بستر و مجاری طبیعی تهیه و توزیع اطلاعات در جامعه برای شهروندان هستند و موجب می‌شوند که نیروهای اجتماعی ضمن وقوف و آگاهی به حقوق خویش، سهم خود را از قدرت طلب نمایند.

هدف از  دوره آموزشی مدیریت کسب و کار MBA گرایش مدیریت رسانه
هدف دوره تربیت مدیرانی است که با درک درست از محیط رقابتی رسانه ها اعم از مطبوعات، رادیو، تلوزیون، سینما و رسانه های مجازی در عصر حاضر، تحولات تکنولوژیکی رسانه ای را بشناسند و از روند پیشرفت های سریع در حوزه رسانه، فرهنگ و هنر که هر روز  بر کارکردهای رادیو و تلویزیون و حوزه های دیگر رسانه در ارتباط با مخاطبان اثر می گذارد به خوبی آگاه باشند
 مخاطبان  دوره آموزشی مدیریت کسب و کار MBA گرایش مدیریت رسانه
مدیران ،مدیران شرکت‌ها، مدیران رسانه‌ای، خبرنگاران، بازیگران سینما و تئاتر، کارگردانان، تهیه‌کنندگان، گویندگان و مجریان صداوسیما، دوبلاژ کاران، صدابرداران، تدوین گران، تصویربرداران، گریمورها، نورپردازان، عکاسان، فعالان عرصه موسیقی، دکوراتورها، نویسندگان و روابط عمومی‌ها.

آموزش مجازی مدیریت MBA گرایش مدیریت رسانه : امکان ثبت نام در دوره مجازی​

ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی مدیریت MBA گرایش مدیریت رسانه و اخذ مدرک معتبر مدیریت MBA گرایش مدیریت رسانه را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.

5/5
مدیریت MBA گرایش مدیریت رسانه

به علمِ مدیریتِ چرخه اطلاعات، مابینِ یک فرد یا سازمان، با عموم اطلاق می‌گردد.

مدرک تحصیلی عمومی است که با تحصیل آن مهارت‌های فنی، مدیریتی و رهبری را فرا خواهید گرفت و می‌توانید یکی از گزینه‌های مناسب در استخدام مدیر عامل باشید.

دوره آموزش مجازی مدیریت MBA گرایش مدیریت رسانه برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید.

بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک مدیریت MBA گرایش مدیریت رسانه را اخذ نمایید.

چرا شرکت در دوره مدیریت روابط عمومی  اهمیت دارد؟

روابط عمومی، به مثابهِ پُلی میان یک سازمان و مخاطبان آن است که عبارت است از انتقال و تجزیه و تحلیل اطلاعات و نظرات مدیریت مؤسسه به مخاطبان ان و انتقال تجزیه و تحلیل اطلاعات این گروهها به مدیریت به منظور ایجاد همسویی و هماهنگی در علایق و منافع.

به عبارت دیگر روابط عمومی مجموعه‌ای از اقدامات و کوشش‌های حساب‌شده‌ای است که هر سازمان برای برقراریِ ارتباطاتِ مؤثر و هدفمند با گروه‌هایی که با آن در ارتباط‌اند انجام می‌دهد

 تقریباً هر سازمانی که با افکار عمومی سروکار دارد و نیازمند ارائه‌یِ تصویرِ روشنی از خود نزد آن است، گونه‌ای از روابط عمومی را به خدمت می‌گیرد.

دیدگاه های مرتبط با مدیریت رسانه:

1-  مديريت بر رسانه ها: در هر کشور مديريت يا مديريت هايي مسئوليت برنامه ريزي و اجراي نظام رسانه اي را به عهده دارند. آن ها به طرق گوناگون با نظارت در چارچوب قوانين و مقررات از حريم قانون اساسي و ديگر قوانين موضوعه پاسداري و دفاع مي کنند.

حوزه مديريت بر رسانه عبارت است از:

1- تدوين وتنظيم يا اصلاح نظام حقوقي رسانه ها

2- حدود فعاليت هر رسانه را معلوم مي سازد.

3- روابط بين رسانه ها را تعريف مي کند.

4- روابط بين رسانه ها و مخاطبان را معلوم مي نمايد.

5- به ترويج نظام حرفه اي اخلاق رسانه اي مي پردازد.

اين يک نوع مديريت عالي بر رسانه ها است که همه رسانه ها را از آغاز فعاليت  و  چگونگي شروع آن در کنترل دارد و طول عمر هر رسانه بر رفتار آن نظارت مي کند..

 مديريت بر رسانه اغلب دردو نوع دولتي و صنفي وجود دارد، مانند F.C.C(کميسيون فدرال ارتباطات) ايالات متحده در آمريکا که سازمان تنظيم کننده مقررات و قوانين ارتباطي و صادر کننده جواز پخش و انتشار است ياM.O  (سازمان رسانه ها) که به وسيله کمک مالي سازمان هاي پر قدرت تجاري در سال 1972 تأسيس شد. مضمون اصلي فعاليت هاي اين سازمان دفاع از منافع شرکت هاي رسانه اي است. اين سازمان از طريق نفوذ در مراکز تصميم گيري و قانون گزاري سعي مي کند از تصويب يا اجراي قوانيني که به ضرر اين شرکت ها است جلوگيري نمايد.

2-  مديريت در رسانه: در اين نوع مديريت فرد يا افرادي در جايگاه مدير در يک رسانه وظايف اصلي يک مدير را در رسانه انجام مي دهد و با برنامه ريزي، سازمان دهي، اجرا و کنترل و نظارت هدف هاي سازمان رسانه اي را تعقيب مي نمايد.

هر مدير رسانه براي دستيابي و کاميابي به اهداف سازماني ناچار است هم دانش مديريت را بداند ، هم ارتباطات ودانش پيراموني آن را فرابگيرد و هم تفاوت هاي ذاتي رسانه ها را بداند. يعني به نوعي از فلسفه رسانه ها  آگاه باشد. در اين صورت مي تواند در محيط  متلاطم و بسيار متغير ومتحول سپهر رسانه اي؛ هدف هاي سازماني را تأمين نمايد. در غير اين صورت هدف ها دور از دسترس و يا به سختي به ثمر خواهد رسيد.

گواهینامه MBA چیست؟

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی یا MBA، مدرک تحصیلی عمومی است که با تحصیل آن مهارت‌های فنی، مدیریتی و رهبری را فرا خواهید گرفت و می‌توانید یکی از گزینه‌های مناسب در استخدام مدیر عامل باشید. MBA برای کمک به فارغ التحصیلان برای درک بهتر فعالیت‌های عمومی مدیریت کسب و کار طراحی شده است. مدرک MBA می‌تواند در رشته‌هایی مانند حسابداری، امور مالی یا بازاریابی و مدیریت روابط عمومی تمرکز ویژه داشته باشد.

کسب مدرک تحصیلی MBA به شما کمک می‌کند تا در کسب و کارها تیزهوشانه عمل کنید، شبکه سازی را به صورت حرفه‌ای انجام دهید و حرفه‌ای‌ها را در اطراف خود جمع کنید و فرصت‌های جدیدی خلق کنید. با گرفتن این مدرک می‌توانید به این فکر کنید که آیا می‌خواهید شغل خود را ارتقا دهید، به یک صنعت جدید بروید یا یک کارآفرین شوید.

مدرک mba معادل چیست؟

مدرک MBA معادل مدرک کارشناسی ارشد است. البته باید عنوان کنیم، که فردی بعد از گذراندن دوره MBA گواهی دریافت می‌کند و فارغ التحصیل در رشته MBA هستند که مدرکی معادل با کارشناسی ارشد دریافت خواهد کرد.

مزیت های شغلی MBA؟

موقعیت شغلی شما قبل و بعد از دریافت مدرک MBA تفاوت اساسی با هم خواهد داشت. کسب مدرک معتبر MBA و مهمتر از آن ارتقای مهارت های فردی و شغلی می تواند شما را در موفقیت در کسب و کارتان یاری کند. اگر هم قصد داشته باشید در بازار کار به دنبال یک شغل مناسب باشید می توانید با تکیه به اعتبار مدرک MBA و  مهارت هایی که به دست آورده اید در بازار کار شانس بیشتری برای به دست اوردن یک شغل خوب داشته باشید. در ادامه چند مزیت شغلی و حرفه ای MBA به تشریح بیان شده اند.

[wp-rss-aggregator sources=”111923″]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
بازدید: 32