عضویت

آموزش مدیر تولید: دوره های آموزش مجازی و مقاله های آموزشی مدیر تولید

شغلی است در حوزه مدیریت صنایع که در آن فعالیتهایی از قبیل برنامه ریزی ، سازماندهی و نظارت بر عملیات تولیدی ، برنامه ریزی و کنترل فعالیتها ، استفاده از ظرفیت در اختیار و جذب شده ، نظارت بر عملیات تولیدی ، گزارش نویسی و مدیریت واحد تولید انجام می شود و با مشاغل مدیریت کارخانه ، مدیرمنابع انسانی ، مدیر مالی ، طراحی و مهندسی و کنترل کیفیت در ارتباط می باشد.

آموزش مجازی مدیر تولید : امکان ثبت نام در دوره مجازی​

ما در بنیاد آموزش مجازی ایرانیان امکان ثبت نام در دوره آموزش مجازی مدیر تولید و اخذ مدرک معتبر مدیر تولید را به صورت کاملا غیر حضوری فراهم آورده ایم.

5/5
مدیر تولید

مدیریت تولید، در واقع شامل مجموعه فرآیندهای برنامه‌‌ریزی، هدایت، کنترل و ساماندهی فعالیت‌های جاری در یک شرکت، سازمان و… برای تولید منابع ورودی به محصولات و فرآورده‌های مختلف می‌باشد.

مسئول نظم‌دادن درونی و بیرونی شرکت و همچنین مسئول اجرای استراتژی‌ تولید به ‌منظور کاهش هزینه‌های اولیه، ثابت و جاری سازمان می­‌باشد.

دوره آموزش مجازی مدیر تولید برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید.

بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک مدیر تولید را اخذ نمایید.

مدیر تولید کیست؟

مدیریت تولید، در واقع شامل مجموعه فرآیندهای برنامه‌‌ریزی، هدایت، کنترل و ساماندهی فعالیت‌های جاری در یک شرکت، سازمان یا کارخانه یا واحد تولیدی، برای تولید منابع ورودی به محصولات و فرآورده‌های مختلف می‌باشد.
تمامی فرآیندهایی که قرار است در خط تولید سازمان یا کارخانه انجام شود، به نحوی (مستقیم یا غیرمستقیم) با مدیر تولید در ارتباط است.
این مدیر مسئول نظم‌دادن درونی و بیرونی شرکت و همچنین مسئول اجرای استراتژی‌ تولید به ‌منظور کاهش هزینه‌های اولیه، ثابت و جاری سازمان می­‌باشد.
باید با تحلیل بازار و ویژگی‌های محصول،به خوبی آشنا باشد و بتواند بین ویژگی‌های محصول و نیاز بازار تناسب برقرار کند. بنابراین مدیریت تولید جزو کارهای روتین و تکراری نیست و از پویاترین مشاغل است که باید کاملا به روز باشد.

دغدغه اصلی یک مدیر تولید، توسعه بهینه یک محصول یا خدمت است؛ به همین دلیل مدیران تولید، موتورهای محرک یک کسب و کار برای افزایش درآمد، سود و سهم از بازار هستند.

در واقع عملکرد یک مدیر تولید موفق می تواند منجر به پیروزی یک کسب و کار شود و برعکس، ناکارآمدی و بی برنامگی یک مدیر تولید می تواند دلیل سقوط یک برند باشد؛ از همین رو صاحبان و مدیران ارشد کسب و کارها همیشه به دنبال جذب و استخدام مدیران تولیدی هستند که علاوه بر دانش آکادمیک، تجربه و نگاه حرفه ای نسبت به مقوله تولید و توسعه دارند.یک مدیر واحد تولید، مسئول تمام فرایندهای مدیریتی مربوط به تولید محصولات و خدمات، شامل برنامه ریزی و هدف گذاری، بودجه بندی، سازماندهی و نظارت است.

مسئولیت ها و وظایف مدیر تولید:

1. تصمیم گیری درباره چگونگی استفاده درست از نیروی کار و تجهیزات برای رسیدن به اهداف تولید

2. کنترل تولید محصولات مطابق با برنامه های زمانبندی و بودجه تخصیصی

3. استخدام، آموزش و ارزیابی کارگران به منظور تامین نیروی انسانی کافی و ماهر برای بخش تولید یا کارخانه

4. تحلیل داده های مربوط به تولید به منظور بررسی میزان انطباف عملیات تولید با برنامه ریزی صورت گرفته

5. نوشتن گزارشات تولید روزانه و ارائه به مدیریت ارشد شرکت

6. نظارت بر کارگران کارخانه برای اطمینان از عمکرد و ایمنی آنها

7. ایجاد راه هایی برای تولید کارآ تر با استفاده از فناوری های روز یا فرایندهای جدید انجام کار

8. تعیین مورد نیاز بودن یا نبودن ماشین های جدید و ساعات اضافه کاری کارگران

9. رفع هر نوع مشکل تولیدی در صورت بروز

وضعیت استخدام و بازار کار مدیر تولید:

با توجه به نقش حیاتی که یک مدیر تولید در هر شرکت یا سازمان برعهده دارد، بازار جذب و استخدام مدیر تولید برای مدیران حرفه ای، متخصص و البته به روز، همیشه پرتقاضاست؛ شرکت های کوچک و متوسط تا کارخانه های بزرگ و سازمان های دولتی در هر صنعتی می توانند فرصت مناسبی برای استخدام مدیر تولید باشند. با توجه به دایره فعالیت و گستردگی محصولات و خدمات یک شرکت، ساعت های کاری یک مدیر تولید کاملا متفاوت است؛ یک مدیر تولید مانند سایر مدیران، تقریبا ساعت کاری مشخصی در هفته ندارد و ممکن است هر روز هفته و طی شبانه روز درگیر کار مدیریت باشد.

تحصیلات و دوره های آموزشی یک مدیر تولید:

مدیران تولید می توانند فارغ التحصیل کارشناسی یا کارشناسی ارشد در رشته های مدیریت (گرایش های ، مدیریت کسب و کار، مدیریت صنعتی و استراتژیک) باشند. در عین حال یک مدیر تولید می تواند دوره های آموزشی مرتبط با صنعت موردنظر  و همچنین دوره های ویژه مدیریت تولید مانند مدیریت منابع انسانی، آشنایی با استانداردهای تولید، مدیریت استراتژیک و اصول مدیریت چرخه عمر محصول را در آموزشگاه ها و مراکز فنی و حرفه ای گذرانده باشد و یا اینکه در حین خدمت، دانش تخصصی و آموزش های لازم را کسب کرده باشد.

در واقع بهترین مدیران محصول در هر رسته شغلی، متخصصانی هستند که علاوه بر آشنایی کافی با صنعت و فناوری، توانسته اند مهارت ها و دوره های مدیریتی را فرا بگیرند.

bama step

[wp-rss-aggregator sources=”111514″]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
بازدید: 76