عضویت

مدیریت بیمه

    مدیریت بیمه
زندگی انسان در طول سالهای مختلف در طول پَستی و بلندیهای تاریخ، دستخوش تغییرات و تحولات گردیده است. این تحولات به ویژه در عرصه کار و فعالیتهای اجتماعی از نمودی دو چندان برخوردار بوده به گونه ای که در طی چند سده اخیر، سرعت و ماهیت تحولات، با دوره های پیشین قابل قیاس نیست.
از جمله اموری که انسان در ارتباط با حیات خویش در اجتماع بدان توجه بیشتری نموده مسأله اطمینان بخشی به جنبه های مختلف کار و فعالیت و در ابعادی کلی تر به زندگی در آینده در مقابل حوادث گوناگون است. در این رهگذر بیمه به عنوان ترخیصی از دستاوردهای اهل بشری چشم به جهان می گشاید.
تقسیم کار و تخصصی شدن روز افزون و اعجاب انگیز امور، در عصر حاضر و تجارب در عرصه گوناگون از سوی دیگر ضرورت پرداختن به مسأله بیمه در قالبهای دانشگاهی را دو چندان نموده است. بدین ترتیب صنعت بیمه در فهرست موضوعات آکادمیک و دانشگاهی قرار می گیرد تا از رهگذر پرداختن علمی در نسلهای جدید با شیوه های علمی و تجربی این پدیده اجتناب ناپذیر در دنیای امروز آشنا گردد.
دنیای بدون بیمه، دنیایی مشکل برای زیستن خواهد بود. رشته مدیریت بیمه یکی از رشته های جدید در کشور ماست که بازار کار خوبی دارد و کسانی که در این رشته تحصیل می کنند می توانند در آینده حتماً بازار کار داشته باشند و غیر از شرکتهای بیمه، نمایندگیهای بیمه فعالیت می کنند که فعالیتشان به صورت خصوصی است و بازار کار نسبتاً خوبی هم دارد. رشته مدیریت بیمه، رشته ای است که احتیاج به تخصصهای زیادی دارد و تواناییهای زیادی را می طلبد از جمله تواناییهای فردی، اختصاصی، سعه صدر، انعطاف پذیری و در واقع سرعت عمل که می تواند برای کسانی که می خواهند در این رشته کار کنند مفید باشد. بیمه، عملیاتی است که هدف آن در واقع جبران خسارتی است که بر مال افراد وارد می شود یا مسؤولیتی که بر عهده آنهاست آن خسارت یا تعهدی که از لحاظ مالی به عهده آنهاست آن را جبران می کند.
دوره کارشناسی مدیریت بیمه با هدف تربیت کادر متخصص فنی و تجاری برای انجام وظیفه در شرکت بیمه ایران، وضعیت بیمه در داخل و خارج کشور و همچنین جمع آوری و تهیه اطلاعات به روز و دقیق در زمینه تحولات اقتصادی، تجاری و حمل و نقل و توسعه بیمه در ایران و جهان تأسیس گردیده است.
دانشجویان این دوره با گذراندن ۸ نیم سال تحصیلی و ۲۴ هفته کارآموزی در داخل یا خارج از کشور به متخصصانی در تهیه بیمه تبدیل خواهند شد.
هدف آشنایی دانشجویان با این رشته :
دانشجویان این رشته اطلاعات لازم و مربوط را از خلال گذراندن دروس عمومی، پایه، اصلی و اختصاصی به دست می آورند. دروس اصلی مدیریت بازرگانی با هدف آشناسازی دانشجویان با مسائل پایه ای مدیریت بازرگانی، پژوهش عملیاتی، مدیریت تولید بیمه، حمل و نقل، بیمه آتش سوزی و خطرات طبیعی از جمله مهمترین دروسی است که دانشجویان این رشته با آن آشنا خواهند شد.
دانشجویان، پس از گذراندن دروس یاد شده و دوره کارآموزی، مدرک کارشناسی مدیریت بیمه را دریافت می کنند. دانشگاههایی همچون تهران و علامه به ارائه این رشته می پردازند.
چون همه ما به نوعی این نیاز را داریم و یک عنصری هم که برای بیمه شناخته می شود همان مسأله تعاون و اشتراک مسائل انسانهاست تا در کنار هم بتوانند به یکدیگر کمک کنند، از طریق جبران خسارت یا – همانطور که گفتیم- در زمانی که نیاز است برای آینده یک شخص تأمین سرمایه بکند، افرادی که علاقه مند هستند به عنوان بیمه گر یا بازاریاب در این بازار وارد شوند باید از ویژگیهایی برخوردار باشند که عمده ترین آن صداقت است. از آن جهت که شخص باید روابط اجتماعی بسیار قوی داشته باشد تا بتواند موفق باشد. از بُعد روان شناسی هم باید روان شناس باشد و با مشکلات افرادی که به عنوان بیمه گذار یا طرف مراجعه او هستند به گونه ای رفتار کند که با شناخت آنها بتواند نیاز آنها را تأمین کند و بعد از آن خوش برخورد بودن که از لحاظ روانی در طرف مقابل، اثر بسیاری در این مورد دارد. درآمد این رشته نسبت به سایر رشته ها در موقعیتی که فعلاً در ایران وجود دارد خوب نیست.
مزایای این رشته :
این رشته ای است که بسیار متنوع است چون با سازمانها و صنایع مختلف در ارتباط است. تربیت کادر متخصص و کارشناس بیمه با هدف توسعه صنعت بیمه در ایران و جلوگیری از خروج از کشور در کنار گردآوری اطلاعات و پژوهش در زمینه های نوین بیمه ای در جهان از جمله اهدافی است که رشته کارشناسی مدیریت بیمه مد نظر دارد. دانشجویان رشته مدیریت بیمه پس از کسب مهارتهای علمی و عملی لازم قادر به بر عهده گرفتن مناصب مدیریتهای مختلف در زمینه بیمه در داخل یا دفاتر خارج از کشور خواهند بود. از سوی دیگر دانش آموختگان این رشته در صورت دارا بودن زیر ساخت علمی مناسب، قادر به انجام تحقیقات و مطالعات مورد نیاز کشور در صنعت بیمه نیز می باشند.
تعریف و هدف :
دوره کارشناسی مدیریت بیمه از جمله برنامه های علمی و آموزشی است که به منظور دست یابی به اهداف زیر تهیه و تدوین گردیده است.
الف) تربیت و تامین کادر متخصص ، کارآمد و متعهد مورد نیاز صنعت بیمه و سایر بخش های اقتصادی و اجتماعی کشور به منظور توسعه خدمات بیمه ای و فرهنگ بیمه در جامعه و استفاده هر چه بهتر و بیشتر از مزایای آن در جهت رفاه عمومی
ب) ارتقاء به سطح دانش بیمه در کشور و بی نیازی و کاهش وابستگی های اجتماعی به سایر کشورها
ج) ایجاد امکان ادامه تحصیل و ارتقاء علمی برای فارغ التحصیلان مقطع کاردانی این رشته و به دنبال آن زمینه سازی برای افزایش امکان اشتغال و رفع بیکاری
با توجه به گستردگی و تنوع رشته های بیمه ای از یک سو و همچنین در دو بخش خصوصی به این صنعت و عرضه خدمات بیمه ای توسط دو بخش خصوصی و دولتی از سوی دیگر ، نیاز به متخصص این رشته بیشتر از گذشته احساس می گردد و اگر چه فعالیت های بیمه های بازرگانی عمدتاً در سه گروه اموال ، اشخاص و مسئولیت دسته بندی می شود ولی در حال حاضر این رشته به دو گرایش اموال و مسئولیت و اشخاص تقسیم که برای هر یک گرایش ها دروس تخصصی خاصی در نظر گرفته شده است.
طول دوره و شکل نظام:
نظام آموزشی واحدی بوده و کلیه دروس نظری و عملی در مدت ۴ نیمسال تحصیلی ارائه و برگزار می شود. طول هر نیمسال تحصیلی ۱۶ هفته فعال آموزشی بوده و مدت زمان لازم برای هر واحد نیز یک ساعت در هفته می باشد.
کار آموزی:
کارآموزی به میزان ۲ واحد درسی و ۳۲ ساعت می باشد که نیمسال آخر و یا بعد از اتمام دروس نظری در دوایر مختلف مؤسسات بیه ای و زیر نظر مرکز آموزش طی خواهد شد.
تعداد واحدهای درسی:
تعداد کل واحدهای آموزشی در مجموع ۷۰ وحد به شرح زیر می باشد:
۱- دروس عمومی ۱۰ واحد مطابق با برنامه های مصوب شورای عالی برنامه ریزی
۲- دروس پایه ۲۰ واحد که کلیت آن مطابق با برنامه های درسی مصوب رشته مدیریت بیمه است.
۳- دروس اصلی ۱۵ واحد که کلیت آن مطابق با برنامه های درسی مصوب رشته مدیریت بیمه است.
۴- دروس اختصاصی اجباری ۱۴ واحد که کلیت آن مطابق با برنامه های درسی مصوب رشته مدیریت بیمه به استثناء چند تغییر جزئی.
۵- دروس اختصاصی انتخابی ۲ واحد که دانشجویان می توانند در یکی از گرایش بیمه های اموال و یا بیمه های اشخاص انتخاب نمایند.
نقش و توانایی:
فارغ التحصیلان دوره کارشناسی ناپیوسته مدیریت بیمه با کسب مهارتهای لازم قادر خواهند بود سمتهای میانی و بالایی مدیریت در سازمان های بیمه ای و صنف بیمه کشور را احزار و ضمن توسعه و ارتقاء سطح خدمات ارائه شده توسط این سازمان ها و شعبات آن ها اعم از داخل یا خارج موجب تولید و اشتغال بیشتر و صادارت نامرئی بیمه گردید، همچنین آن ها قادر خواهند بود با راه اندازی دفاتر نمایندگی و یا کارگزاری علاوه بر بهینه سازی شبکه فروش به لحاظ ارائه خدمات مشاوره به اقشار مختلف خاصه بیمه گذاران ضمن احقاق حقوق ایشان موجب کاهش دعاوی و پیشگیری از بسیاری از هزینه های مختلف در جامعه گردند.
توانایی های لازم در رشته مدیریت بیمه :
دانشجویان و داوطلبانی که ثصد تحصیل در رشته مدیریت بیمه را دارند باید از توانایی های مرتبط با این رشته اطلاع داشته باشند، که برخی از این فعالیت ها عبارتند از:
• اعتماد به نفس
• روابط اجتماعی قوی
• توان تجزیه و تحلیل
• قدرت بیان قوی
• تسلط به دروس ریاضی و آمار
• قدرت رهبری
آینده شغلی و بازار کار رشته مدیریت بیمه :
فارغ التحصیلان رشته مدیریت بیمه می توانند با توجه به رشته ی تحصیلی خود وارد بازار کار شوند و به فعالیت بپردازند.
فعالیت در شرکت های دولتی و خصوصی مدیریت بیمه :
مشاور بیمه
• کارشناس بیمه
• کارگزار بیمه
• مدیر بازاریابی
• کارمند بانک و …
آشنایی با شغل کارشناس بیمه :
کارشناس بیمه به عنوان نماینده اصلی شرکت بیمه محسوب می شود و به ارائه خدمات بیمه ای مطابق با مقررات و شرایط مربوطه می پردازد. او در خواست ها و شرایط متقاضیان بیمه را ارزیابی کرده و مقدار پوشش بیمه ای و حق بیمه آنها را تعیین می کند.
بیمه در دنیای امروز از ارکان اصلی زندگی و اقتصاد کشورها محسوب می شود. به خصوص در کشورهای پیشرفته، مردم از انواع مختلف بیمه ها استفاده می کنند. در کشور ما نیز در سال های اخیر برخی از انواع بیمه های جدید مانند بیمه عمر و بیمه بدنه خودرو در کنار بیمه های قبلی مانند بیمه درمانی و بیمه شخص ثالث خودرو مورد توجه مردم قرار گرفته است.
در تعریف بیمه می توان گفت که بیمه عبارت است از قراردادی که به موجب آن یک طرف (بیمه گر) تعهد می‌کند در ازای پرداخت وجه یا وجوهی از طرف دیگر (بیمه گذار) در صورت وقوع یا بروز حادثه خسارت وارده بر او را جبران نموده یا وجه معینی را بپردازد. متعهد را بیمه گر، طرف تعهد را بیمه گذار و وجهی را که بیمه گذار به بیمه گر می‌پردازد حق بیمه و آنچه را که بیمه می‌شود موضوع بیمه می نامند.
در واقع کارشناس بیمه یا بیمه گر رابط اصلی شرکت های بیمه و نمایندگان بیمه یا کارگزاران بیمه است. او با کمک نرم افزارهای بیمه ای موجود شرایط متقاضی را ،که معمولا توسط کارگزاران بیمه ارائه شده، ارزیابی کرده و در مورد میزان پوشش بیمه ای و حق بیمه او تصمیم می گیرد. در صورت لزوم برای تصمیم گیری درست، از اطلاعات دیگری از جمله مستندات پزشکی و میزان اعتبار متقاضی استفاده می کند.
بیمه گر باید در تصمیم گیری های خود تعادل را رعایت کند، نه خیلی ریسک کند و نه خیلی محتاط باشد. زیرا اگر ریسک زیادی بکند، شرکت بیمه باید پول زیادی را به مدعیان پرداخت کند و اگر زیاد محتاط باشد و بیمه گزار کافی جذب نکند، شرکت پول کافی از حق بیمه ها دریافت نخواهد کرد و از نظر اقتصادی با مشکل روبرو خواهد شد. با توجه به انواع بیمه، بیمه گر معمولا در چهار حوزه اشخاص، اموال، مسئولیت وبرخی بیمه های خاص تخصص دارد. اگرچه وظایف کارشناسان بیمه در همه حوزه ها یکسان است ولی معیارهایی که براساس آنها تصمیم می گیرند، متفاوت هستند. برای مثال برای فردی که متقاضی بیمه عمر است، بیمه گر سن و وضعیت مالی او را بررسی می کند. برای فردی که بیمه اتومبیل می خواهد، بیمه گر سابقه رانندگی او را در نظر می گیرد.
یکی از وظایف اصلی کارشناس بیمه ارزیابی اموال و سوانح است. به این معنی که مثلا در صورت بروز آتش سوزی در محل سکونت یا محل کار بیمه گذاری که بیمه اموال دارد، باید به محل حادثه برود و با بررسی دقیق علت آتش سوزی و اطمینان یافتن از غیر عمدی بودن آن، میزان خسارت را ارزیابی کند. یا به عنوان مثال در مورد بیمه های اتومبیل در صورت سرقت یا تصادف، با بررسی مدارک موجود یا مشاهده اتومبیل ارزیابی های لازم را انجام و در خصوص میزان پوشش بیمه ای تصمیم می گیرد.
برخی از شرکت های بیمه به منظور تفویض برخی از اختیارات و وظایف خود در صدور بیمه‌نامه و پرداخت خسارت، اقدام به اعطای نمایندگی می کنند. کارشناس بیمه یا بیمه گر می تواند در این نمایندگی های بیمه هم فعالیت کند.
با توجه به وظایف و مسئولیت های کارشناس بیمه، او باید فرد دقیق و منضبطی بوده و قدرت ارزیابی خوبی داشته باشد. کارشناس بیمه در شرکت های بیمه ای و یا نمایندگی های آنها مشغول به کار می شود و ساعت کاری آن نیز مانند بسیاری از مشاغل اداری و سازمانی، تمام وقت و معمولا از ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر است.


 

جهت ثبت نام در دوره آموزشی مدیریت بیمه بر روی تصویر فوق کلیک نمایید

دوره غیر حضوری است و محتوای الکترونیکی در قالب CD یا DVD به آدرستان ارسال می گردد

پس از پایان گواهی و مدرک معتبر دوره آموزشی مدیریت بیمه با قابلیت ترجمه رسمی دریافت می نمایید

مشاوره رایگان: ۰۲۱۲۸۴۲۸۴ و ۰۹۱۳۰۰۰۱۶۸۸ و ۰۹۳۳۰۰۲۲۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۳۳۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۸۸۲۸۴ و ۰۹۳۳۰۰۹۹۲۸۴


 
وظایف کارشناس بیمه :
• تحلیل اطلاعات متقاضیان بیمه – کارشناس بیمه با دریافت اطلاعات متقاضیان و بیمه گذاران، به بررسی دقیق آنها می پردازد به عنوان مثال برای شخصی که درخواست بیمه عمر می کند، به صورت دقیق سن، سوابق بیماری و وضعیت مالی فرد را بررسی می کند.
• تعیین میزان ریسک بیمه هر متقاضی بر مبنای تحلیل اطلاعات او – بیمه گر در تصمیمات خود باید منافع شرکت بیمه و بیمه گذار را در نظر بگیرد. او باید در تصمیمات خود ریسک معقولی کند. به این معنی که اگر در تعیین مقدار بیمه ریسک بالایی کرده و میزان پوشش بیمه را بالا اعلام کند، این کار ممکن است به شرکت بیمه صدمه زده و آن در آینده از عهده جبران بیمه ها بر نیاید. از طرفی اگر ریسک خیلی کمی کرده و درخواست بسیاری از متقاضیان را رد کند، شرکت بیمه با کمبود مشتری و سرمایه و در نتیجه آن با مشکلات اقتصادی روبرو خواهد شد.
• استفاده از نرم افزارهای بیمه برای انجام ارزیابی – با توجه به نفوذ کامپیوتر در بخش بیمه و تولید نرم افزارهای مرتبط با آن، کارشناس بیمه تمامی اطلاعات بدست آمده از متقاضی یا بیمه گذار را در سیستم های کامپیوتری وارد کرده و برای انجام محاسبات و ارزیابی نهایی از آن کمک می گیرد.
• تصمیم در مورد نوع بیمه، تعیین مقدار پوشش و حق بیمه – در مرحله آخر بیمه گر پس از ارزیابی های مختلف تصمیم می گیرد که فرد متقاضی با توجه به شرایطش تا چه میزان تحت پوشش بیمه قرار می گیرد و چه میزان حق بیمه باید پرداخت کند. به عنوان مثال اگر فردی درخواست بیمه تکمیلی درمان دارد، با بررسی مشخصات و سوابق بیماری وی، کارشناس بیمه تعیین می کند تا چه سقفی شرکت بیمه هزینه های بیمارستانی و دارویی فرد را پوشش می دهد و فرد متقاضی هر ماه چه مقدار باید حق بیمه بپردازد.
مهارت و دانش مورد نیاز شغل کارشناسی بیمه :
• توانایی تحلیل – بیمه گر باید قدرت تحلیل خوبی داشته باشد تا بتواند همه اطلاعات متقاضی بیمه را با دقت بررسی کند. به عنوان مثال برای بیمه عمر، کارشناس بیمه باید همه اطلاعات لازم اعم از سن، سوابق بیماری، وضعیت شغلی و درآمد متقاضی را کسب کرده و با دقت بررسی کند.
• مهارت های تصمیم گیری – بیمه گر باید پس از بررسی اطلاعات بدست آمده از وضعیت متقاضی در خصوص میزان و نوع بیمه تصمیم گیری کند. به عنوان مثال پس از بررسی شرایط متقاضی برای بیمه عمر، تعیین کند که شرکت بیمه تا چه میزان بیمه گذار را تحت پوشش بیمه عمر قرار می دهد و بیمه گذار ماهانه یا سالانه چه مبلغی را باید به شرکت بیمه بپردازد.
• توجه به جزئیات – کارشناس بیمه در مرجله بررسی و ارزیابی پرونده متقاضیان بیمه و بیمه گذارها باید به همه جزئیات توجه کافی داشته باشد. به عنوان مثال اگر برای بررسی و ارزیابی بیمه ای یک پرونده آتش سوزی به محل مورد نظر می رود، باید بررسی کند که دلیل آتش سوزی چه بوده، عمدی بوده یا سهوی، آیا سیستم های گازکشی محل دچار نقص بوده، آیا نگهداری غیر استاندارد مواد سوختی در محل باعث آتش سوزی شده و ….
• مهارت های بین فردی – از آنجا که کارشناس بیمه با سایر بخش های شرکت های بیمه، کارگزاران بیمه و بیمه گذارها سر و کار دارند، برای موفق بودن در کار خود باید روابط عمومی خوبی داشته و برخورد مناسب به خصوص با بیمه گذارها داشته باشد. همچنین تا حدی باید با مباحث روانشناسی آشنا باشد تا در شرایط های مختلف بهترین برخورد را با بیمه گذارها و مشتریان داشته باشد. زیرا رفتار مناسب کارشناس بیمه به منزله تبلیغات مثبت برای شرکت بیمه محسوب می شود.
• توانایی کار با کامپیوتر و نرم افزارهای بیمه – امروزه پیشرفت تکنولوژی به صنعت بیمه نیز وارد شده و بسیاری از خدمات بیمه ای به کمک کامپیوتر و نرم افزارهای بیمه انجام می گیرد. بنابراین کارشناس بیمه باید مهارت لازم برای کار با کامپیوتر و نرم افزارهای بیمه را در انجام ارزیابی و ثبت نتایج نهایی آنها در سیستم های بیمه داشته باشد.
تحصیلات مورد نیاز و نحوه ورود به شغل کارشناسی بیمه :
در کشور ما در بسیاری از شغل ها به تخصص اهمیت کافی داده نمی شود. به این معنا که برای یک شغل لزوما افرادی با تخصص مرتبط استخدام نمی شوند. در خصوص کارشناس بیمه هم تا حدودی این امر صادق است. ولی در مجموع واضح است که مدیریت بیمه مرتبط ترین رشته دانشگاهی با شغل کارشناسی بیمه است. اما آنچه در بازار کار کشور اتفاق می افتد این است که اکثرا فارغ التحصیلان رشته های دانشگاهی زیر در شرکت های بیمه ای استخدام می شوند :
• مدیریت بیمه
• مدیریت بازرگانی
• مدیریت صنعتی
• حسابداری
• علوم اقتصادی
بازار کار و فرصت های شغلی کارشناس بیمه :
کارشناس بیمه یا بیمه گر معمولا در شرکت های بیمه ای دولتی یا خصوصی و یا نمایندگی های آنها کار می کند. بسیاری از کارهای کارشناس بیمه در داخل شرکت انجام می شود ولی گاهی لازم است برای ارزیابی شخصا به محل مورد نظر خارج از شرکت مراجعه کند.
در ایران در سال های اخیر صنعت بیمه به سمت خصوصی شدن حرکت کرده و شاهد شکل گیری شرکت های بیمه ای خصوصی مختلف در کشور بوده ایم . از طرفی صنعت بیمه بسیار تخصصی تر شده و انواع بیمه های مختلفی ایجاد شده است و با توحه به تبلیغاتی که از سوی شرکت های بیمه ای صورت می گیرد، اقبال مردم نیز به سمت آنها رو به افزایش است. آمار و اطلاعات دقیقی از میزان استخدام کارشناسان بیمه در ایران در دسترس نمی باشد ولی با توجه به موارد بالا انتظار می رود میزان استخدام کارشناس بیمه در سال های آینده نیز افزایش یابد و بازار کار خوبی در انتظار کارشناسان حوزه بیمه باشد.
روش استخدام کارشناس بیمه در کشور معمولا از طریق آگهی های استخدامی در روزنامه ها، سایت های اینترنتی و گاهی موسسات کاریابی می باشد.
وضعیت استخدام شغل کارشناسی بیمه در برخی از کشورهای جهان :
آمریکا – پیش بینی نشان می دهد میزان استخدام بیمه گرها در سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰، به میزان ۶ درصد رشد خواهد داشت. در حالی که این میزان برای همه مشاغل ۱۴۴ درصد خواهد بود.
درآمد کارشناس بیمه :
آمار و اطلاعات دقیق در خصوص میزان حقوق و درآمد کارشناس بیمه در کشور در دسترس نمی باشد. البته از آنجایی که اکثر استخدام ها در بخش بیمه در شرکت های بیمه خصوصی انجام می گیرد، شاید بتوان گفت قانون خاص و یکسانی بین آنها برای پرداخت حقوق به کارشناس بیمه وجود ندارد و هر شرکت بیمه بر اساس سیاست ها و رویه های خود در مورد میزان حقوق تصمیم می گیرد.
درآمد کارشناس بیمه در سایر کشورهای جهان :
آمریکا – مطابق با آخرین آمارها در سال ۲۰۱۳، درآمد سالیانه کارشناس بیمه ۶۱.۲۰۰ دلار می باشد.
انگلستان – متوسط حقوق و درآمد سالیانه کارشناسان بیمه تازه کار بین ۲۳.۰۰۰ تا ۴۵.۵۰۰ دلار و برای بیمه گرهای با تجربه بین ۴۵.۵۰۰ تا۷۶.۰۰۰ دلار و برای کارشناسان ارشد و مدیران بیمه بیش از ۱۰۶.۰۰۰۰ دلار می باشد.
شخصیت های مناسب این شغل کارشناس بیمه :
در یک انتخاب شغل صحیح و درست، عوامل مختلفی از جمله ویژگی های شخصیتی، ارزش ها، علایق، مهارت ها، شرایط خانوادگی، شرایط جامعه و … برای هر فرد باید در نظر گرفته شوند. یکی از مهم ترین این عوامل ویژگی های شخصیتی می باشد. شناخت درست شخصیت هر فرد فرآیندی پیچیده و محتاج به تخصص و زمان کافی است. البته هر فردی ویژگی های منحصربه فرد خود را دارد، حتی افرادی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه دارند، باز هم در برخی موارد با یکدیگر متفاوت هستند.
به طور کلی همیشه افراد موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام مشاغل هستند و نمی توان دقیقا اعلام کرد که فقط تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در این شغل موفق می شوند. اما طی تحقیقاتی که صورت گرفته تیپ های شخصیتی ای که برای این شغل معرفی می شوند، عموما این کار را بیشتر پسندیده و رضایت شغلی بیشتری در آن داشته اند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *